Mihai Tudose și Gabriel Oprea, întâlnire de taină în crucea nopții

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

O informație apărută în presă este pe cale să zguduie scena politică. Potrivit national.ro,  premierul Mihai Tudose ar fi avut o întâlnire secretă la care ar fi participat și fostul vicepremier, Gabriel Oprea.

UPDATE: Surse apropiate  premierului dezmint categoric informația potrivit căreia premierul Mihai Tudose s-ar fi întâlnit cu Gabriel Oprea.

"La intalnirea de taina, care s-a intins tarziu in noapte, printre oamenii din jurul premierului si-a facut aparitia si Gabriel Oprea! Prezenta care ar putea duce la o „radicalizare" a pozitiilor celor doua grupari, mai ales ca episodul „Sufrageriei" se poate astfel repeta", potrivit lui   Cătălin Tache.

Gabriel Oprea nu ar forţa o revenire în scena politică din cauza problemelor pe care acesta le are încă în justiţie, ci ar fi fost un "reprezentant incognito al edilului general al Capitalei", potrivit sursei citate.

"Este insa greu de crezut ca fostul vicepremier, la problemele pe care le are inca in Justitie, ar forta o revenire personala in prim-planul vietii politice, lucru dovedit si de discretia in care a incercat sa invaluie participarea sa la intalnirea cu „gasca" Tudose. In schimb, cum legaturile „ombilicale" ale generalului Oprea cu familia Firea – Pandele nu au fost inca taiate, s-ar putea foarte bine ca rolul fostului vicepremier sa fi fost cel al unui reprezentant incognito al edilului general al Capitalei.", conchide Cătălin Tache.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel