Mihai Stroe şi-a câştigat dreptatea în instanţă. Decizia definitivă a ÎCCJ

După trei ani şi jumătate, de când a fost demis de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea de către ministrul Liviu Pop, prof. dr. ing. Mihai Stroe şi-a câştigat dreptatea în instanţă, după multe procese, scrie Tulcea Noastră.

Conform sursei citate, prof. dr. ing. Mihai Stroe a fost repus în funcţie printr-un ordin semnat de ministrul Sorin Câmpeanu şi, de luni, va începe munca în calitate de inspector şcolar general la Tulcea.

Prin decizia definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prof. dr. ing. Mihai Stroe revine pe funcţia de „general” al învăţământului tulcean. În ordinul de ministru se mai precizează că IȘJ Tulcea va trebui să îi acorde drepturile băneşti pentru perioada cât acesta a lipsit, începând cu data revocarii şi până în prezent, adică nici mai mult, nici mai puţin decât salariile de inspector şcolar general pe ultimele… 42 de luni.

Foarte important de precizat este faptul că îşi va relua mandatul de unde l-a lăsat, pentru că aşa este stipulat în Hotărârea ICCJ. Altfel spus, acesta va rămâne pe funcţie încă trei ani, pentru că în momentul demiterii sale se încheiase unul dintre cei patru ani de mandat, conform tulceanoastra.ro.


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel