Mihai Morar, replică pentru Claudia Pavel (Cream): Un nimeni cu ifose de vedetă hollywoodiană

Moderatorul Tv Mihai Morar o descrie pe cântăreața și actrița Claudia Pavel drept un "nimeni" cu "ifose" și o acuză de minciună.

Reacția lui Morar survine după ce Claudia Pavel (Cream) a pretins că moderatorul Tva înjurat-o la capătul emisiunii în care a fost invitată, spunându-i pe un ton de reproș că are un copil mulatru.

"Respectiva a stat în emisiune pentru că am prelungit cu voia mea momentul din emisiune în care o aveam invitată pe mămăiţa de 84 de ani amendată de poliţia locală pentru că vinde pătrunjel în piaţă! Şi crede-mă, pentru mine e mult mai importantă o bunicuţă ce face 60 km pe zi ca să îşi cumpere o pâine, o amărâtă care nu are lemne şi haine pentru iarnă, batjocorită de stat, rude şi copii, decât o dizeuză strămutată peste Ocean, care n-a cunoscut niciodată gloria nici în ţara ei natală, dar o vizitează din când în când cu ifose de mari vedetă hollywoodiană... O închipuită care mai şi minte şi strigă "rasistul", uitând cu nesimţire să spună că în emisiune rasistul i-a spus de vreo trei ori: "Arăţi superb! Cât de bine îţi prinde maternitatea!". Dar cred că am dat prea multe explicaţii deja pentru un nimeni şi un nimic, de fapt", a scris Morar pe site-ul lui", a scris Mihai Morar pe Facebook.

Claudia Pavel: Mihai Morar m-a înjurat și insultat. Mi-a spus că am copil mulatru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel