Claudia Pavel: Mihai Morar m-a înjurat și insultat. Mi-a spus că am copil mulatru

Cântăreața și actrița Claudia Pavel (Cream) pretinde că moderatorul Tv Mihai Morar a înjurat-o la capătul emisiunii în care a fost invitată, spunându-i pe un ton de reproș că are un copil mulatru.

Claudia Pavel a relatat pe Facebook scandalul din culise: "Dragii mei, în seara aceasta am avut neplăcerea de a fi prezentă la emisiunea Răi da' buni, unde am avut marea dezamăgire de a găsi un prezentator (Mihai Morar) rasist, abuziv, ignorant, neprofesionist, plin de ură, agresiv. De luni, 29 septembrie, când echipa "Răi da' buni" a fost prezentă la premiera filmului meu "Terapie pentru crimă" şi nu au mai avut timp să intrăm în direct, am stabilit că miercuri voi fi invitată în platoul emisiunii "pentru a avea timp"(aşa mi s-a spus), pentru a vorbi despre film, lansarea unui nou single şi în general despre proiectele mele. Am fost amânată până astăzi, când am făcut un efort să ajung, pentru că a trebuit să scurtez o altă filmare pentru a ajunge la ei în emisiune, deoarece au insistat foarte mult să vin.

Subiectele din emisiune au durat mai mult decât a fost prevăzut, probabil, şi au rămas fix 5 minute pentru mine, la sfârşit, să vorbim şi să şi cânt piesa.

Nici o problemă până aici, se mai întâmplă, mai ales că era vorba de o bătrânică care avea nevoie de ajutor.

Când am intrat în platou, Mihai Morar mi-a adresat doua propoziţii şi bineînţeles că abia am avut timp să-i răspund, mi-a spus că am un copil mulatru şi că m-am mutat definitiv în România, aşa a presupus el... Nu ştia de ce am venit la emisiune, nu l-a interesat de ce am fost invitată de către propria-i echipa... Reacţia normală, decentă, profesionistă, de bun simţ, ar fi fost nişte scuze şi promisiunea că vom avea altă dată timp de vorbit despre ceea ce am fost iniţial invitată să vorbesc.

Mihai Morar, anunț legat de Antena Stars: "Le mulțumesc colegilor. Îmi pare rău"

După ce am ieşit din live, am avut "îndrăzneala" de a-l întreba ce s-a întâmplat. Pe un ton prietenos, calm.

Răspunsul a fost unul şocant, abuziv, pe un ton foarte ridicat (ţipat), întrebându-mă într-un mod foarte agresiv: "Care e problema mea?" şi "De ce mă cert cu el?". Eu i-am spus că nu mă cert cu el şi că îl rog să se calmeze şi l-am întrebat de ce tot ce a putut să zică a fost o remarcă rasistă la adresa fiului meu şi faptul că m-am mutat definitiv în Romania, dupa care m-a grăbit să cânt.

Mi-a spus (urlînd, gesticulînd, aprinzându-şi o ţigară, tremurând de nervi, printre mai multe injurii pe care nu am cum să le reproduc, că nu găseşte nimic greşit în ceea ce a spus el şi, îl citez: "Cu fiţele astea să te întorci în America, unde p..a mea te crezi aici?",(extrem de agresiv).

Domnule Morar,

Oamenii pot fi albi, creoli, galbeni, roşii, roz, verzi etc... atunci când te referi la o persoană şi primul lucru pe care îl spui pentru descrierea persoanei într-o discuţie este culoarea pielii acestuia, se numeşte rasism. Potrivit legii audiovizualului, este o formă de discriminare referirea la rasă, etnie, religie, orientare sexuală şi se sancţionează potrivit legii. Eu am fost educată şi crescută să văd toţi oamenii ca pe copiii lui Dumnezeu, să văd binele şi frumosul din ei, să îi respect şi să tratez pe toată lumea aşa cum eu îmi doresc să fiu tratată. Mă întorc acasă în Romania cât de des pot, pentru că îmi iubesc ţara şi îmi doresc ca Noah, fiul meu, să cunoască cultura noastră şi nimic, nici un comentariu răutăcios nu mă va face să îmi opresc activitatea profesională în Ţara mea sau să vin acasă la mama şi tatăl meu, împreună cu fiul şi cu logodnicul meu. Comportamentul tău, Mihai, nu ar face cinste nici unui bărbat pe lumea asta de oriunde ar proveni el, şi orice culoare ar avea, nu m-am aşteptat nici o clipă că mă voi duce la emisiune la Antena Stars şi voi pleca de acolo înjurată, abuzată, desconsiderată şi judecată.

Ne vom ruga pentru tine, liniştea şi fericirea ta, dragă Mihai!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel