Mihai Gâdea, luat prin surprindere. Mircea Badea: O bizarerie

Mircea Badea a comentat, marţi, în timpul pasei cu emisiunea lui Mihai Gâdea, susţinerea copleşitoare a telespectatorilor Antena 3 pentru campania "Solidari cu victimele abuzurilor".

Mihai Gâdea a spus că este surprins plăcut pentru că mulți oameni se fotografiază purtând cocarde albe pentru a-și arăta solidaritatea și l-a întrebat pe Mircea Badea cum vede toată această situație.

"Este o bizarerie. Trăim în ţara justiţiei perfecte. Ori, dacă trăim în ţara justiţiei perfecte - că aşa am înţeles, totul poate fi criticat, totul poate fi supus întrebării - justiţia independentă este perfectă, este infailibilă, e practic deasupra lui Dumnezeu.

Dacă nu crezi în justiţia din România, te mama dracului, practic. Nu ai cum să nu crezi, pentru că te bagă la puşcărie. Şi atunci, în ţara justiţiei perfecte este surprinzător de multă lume care simte nevoia să se manifeste vizibil împotriva abuzurilor. Ori, abuzuri şi justiţie perfectă, după părerea mea, intră în contradicţie", a explicat Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Emma Zeicescu a decis ce vrea să facă: Ăsta este drumul meu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel