Emma Zeicescu a decis ce vrea să facă: Ăsta este drumul meu!

Emma Zeicescu s-a revăzut cu colegii săi de la Facultatea de Jurnalism, Universitatea Hyperion, ocazie care a făcut-o să se reîntoarcă în timp și să-și amintească despre cum a ajuns să lucreze în presă.

"Profesorul Bucheru este vinovat că m-am îndrăgostit de televiziune, o lume specială cu gânduri și speranțe pentru un viitor frumos. Mama a fost de vină. Ea m-a întrebat în clasa a XI-a ( eu credeam că o să mă fac avocat) de ce nu dau la jurnalism. Și totul a devenit clar. Avusesem mai multe încercări în liceu și în generală... la revistele școlii.

Azi, la câteva zile după ce mi-am revăzut colegii de facultate, mi-e clar. Ăsta este drumul meu! În ciuda a tot și toate, în ciuda tuturor piedicilor, a provocărilor din breasla asta chinuită... asta trebuie sa fac! Să scriu și să trăiesc the Breaking News. O călătorie incredibilă, colorată cu adrenalină și multă informație!", a scris Emma Zeicescu într-o postare pe blog numită "Iubesc jurnalismul, dar presa m-a dezamăgit.

Ziarista a spus că la un moment dat se va afla în fața viitorilor jurnaliști cărora le va preda.

"Într-o zi am să predau cursul- Televiziunea, între agonie și extaz!

N-am să le spun elevilor să creadă în minciuni. N-am să le promit că o să fie angajați doar pentru că sunt frumoși și deștepți. Am să le spun adevărul, așa cum l-am văzut eu în 15 ani de presă! (...) Nu o să fie ușor, mai ales dacă ne uităm la cum arată cele mai multe instituții media", a mai notat Emma Zeicescu.

VEZI ȘI: Emma Zeicescu: Sunteți o rușine națională!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel