Mihai Gâdea, în rolul lui MRU. ”Ăștia sunt sănătoși la cap?”

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, a prezentat un video cu Mihai Răzvan Ungureanu, la mitingul pentru referendumul de la Cluj din 2012.

La acel moment, șeful Partidului Forța Civică i-a îndemnat pe cei prezenți la miting să spună "nu" demiterii lui Traian Băsescu, "un om care nu a mințit niciodată românii”.

"Îl cunosc pe Traian Băsescu de ani buni. Îl cunosc ca ministru, îl cunosc ca deputat, îl cunosc ca președinte, îl cunosc ca profesionist. V-a dezamăgit el vreodată? V-a mințit el vreodată? V-a spus el vreodată că va da lucruri pe care țara nu le poate da? V-a spus el vreodată, Traian Băsescu, că România nu are ce căuta în Europa?

V-a spus el vreodată că vrea o țară slabă? Că vrea o Românie făcută bucăți? V-a zis vreodată Traian Băsescu să mințiți? Să nu munciți? Care va fi deci răspunsul nostru pe 29?", a declarat Ungureanu, oamenii răspunzându-i "nu" la toate aceste întrebări.

Amintindu-și de acest episod, Mihai Gâdea l-a imitat pe MRU în platoul emisiunii pe care o prezintă, spunând cu glas răstit: ”Vreau să vă întreb și eu ceva pe dumneavoastră (n.r. - spectatorii). Ăștia sunt sănătoși la cap?! NU! NU vă aud! Încă o dată. Mai tare, nu vă aud! NU! Încă o dată și încă o dată!”. Jurnalistul a conchis spunând: ”Mai dați încă o dată imaginile... montajul este fabulos!”.

VEZI ȘI: Gâdea, surprins cu o domnișoară pe străzile din Londra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel