Mihai Fifor, mesaj dur: PNL omoară școala prin indecizie și experimente nocive!

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor transmite un mesaj dur cu privire la modul în care Guvernul PNL gestionează situaţia în privinţa modului în care se va desfăşura noul an şcolar.

"Nimeni nu știe nimic despre cum va fi școala. În loc să vină cu clarificări precise, Guvernul dă vina pe PSD că pune presiune să dea informații așteptate cu sufletul la gură de elevi, părinți și profesori. Zeci de state europene au luat măsuri și au anunțat cum se vor deschide școlile – doar Orban se bâlbâie de fiecare dată pe acest subiect. Academia Română arată că sistemul hibrid propus de PNL nu e funcțional și poate compromite tot sistemul de educație.

Cine stă cu copiii acasă cât timp fac, prin rotație, școală online? Cum pot face școală online cei peste 250.000 de copii care n-au acces nici la internet și nici nu au primit tabletele care trebuiau asigurate de guvern?

Chiar Academia Română avertizează într-un punct de vedere oficial, dedicat educației online că, generalizarea învățământului on-line poate compromite întregul sistem de educație atât prin consecințe directe asupra calității, cât și prin cerințele legate de asigurarea echitabilă a accesului tuturor elevilor/profesorilor la infrastructura performantă (platforme, comunicare, tablete, calculatoare etc.), care, în acest moment, este, din păcate, deficitară", transmite senatorul PSD Mihai Fifor.

Fifor: Premierul Orban continuă să-și manifeste isteria stupidă anti-PSD

"În loc să ia exemplu de la țările europene și să aplice soluții adecvate momentului, care să nu compromită educația copiilor, premierul Orban continuă să-și manifeste isteria stupidă anti-PSD.

E halucinant că premierul țării nu realizează urgența unor decizii și a unei comunicări din timp astfel încât atât conducerile școlilor, profesorii cât și părinții ori copiii să știe ce urmează să se întâmple și să-și facă pregătirile necesare", apreciază senatorul Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel