Mihai Constantinescu, înmormântat cu onoruri militare

Mihai Constantinescu a fost înmormântat cu onoruri militare în cimitirul Ghencea militar.

Joi, într-o ceremonie emoţionantă, artişti, prieteni şi oameni simpli şi-au luat adio de la Mihai Constantinescu. Cântăreţul atât de iubit de români a fost înmormântat cu onoruri militare şi decorat post-mortem. În ziua despărţirii, prietenii au povestit cum au sperat într-o minune. În cele cinci luni de comă, artistul ar fi dat semne că îşi revine în momentul în care în salonul de la spital se auzeau melodiile sale.

Biserica cu hramul Sfintei Parascheva din Capitală s-a umplut joi de flori şi de oameni. Mihai Constantinescu a plecat, dar a lăsat pe pământ lumea minunată a muzicii pe care a creat-o. La biserică, soţiei cântăreţului i-a fost înmânată distincţia - Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler - oferită post-mortem artistului de preşedintele Iohannis, pentru întreaga carieră.

Zupă slujba religioasă, sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului, acoperit cu drapelul României, a fost scos din biserică în aplauzele oamenilor care l-au iubit şi admirat, care au ţinut să-l conducă pe ultimul drum.

Alături de familie, la biserică au fost prezenţi Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, Mircea Romcescu, Horia Moculescu, Anca Ţurcaşiu, compozitorul Zsolt Kerestely, medicul Monica Pop.

Uniunea Compozitorilor va lansa un album cu cele mai iubite şlagăre. Un cadou pentru generaţiile ce vin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel