Mihaela Rădulescu i-ar fi "dat papucii" lui Dani Oţil

Relația dintre Mihaela Rădulescu (44 de ani) și matinalul Dani Oţil (33 de ani) se pare că a ajuns la final. Relația dintre cei doi dura din 2008, după ce Mihaela Rădulescu a divorțat  de cel de-al treilea soț,  Elan Schwartzenberg. Ce a dus la această despărțire? O cerere în căsătorie, din câte se pare, scrie libertatea.ro.

Potrivit sursei citate,  declaraţia Mihaelei de la începutul săptămânii, când a spus, la Teo în emisiune, că de la o vreme bărbaţii care se uită la ea au o şansă s-o cucerească, nu a fost făcută la mişto.  “Daca toti barbatii se uita la tine, e vreunul care are o sansa?”, a intrebat-o Teo pe vedeta. Mihaela Radulescu a oferit un raspuns care lasa loc de interpretare: “De la o vreme, da. Am plecat, la revedere”.

Ce s-a întâmplat în cuplul Rădulescu - Dani Oţil, în care totul părea perfect? O cerere în căsătorie, din câte se pare. Răspunsul primit de la divă n-a fost cel sperat. Ea i-a replicat, ferm, că nu mai vrea să se mărite, cu el ori cu altcineva, şi nici copii nu mai vrea să facă. Apoi, a luat o decizie care i-a frânt inima iubitului ei: i-a spus adio!

Surse din apropierea celor doi susţin că Mihaela a ales să se despartă de Dani pentru a nu-i strica viitorul şi a-i da ocazia să se însoare şi să devină tată, cum îşi doreşte, însă el e distrus şi ar face orice să o convingă să se răzgândească.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel