Mihaela Rădulescu a ajuns în scaun cu rotile. Ce-a pățit vedeta

Mihaela Rădulescu a ajuns în scaun cu rotile, totul având un scop nobil. A vrut să vadă cum decurge o zi din viața unui om cu astfel de probleme de sănătate.

Pe 4 mai 2014, ambasadorii locali Wings for Life World Run – Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Toma Coconea şi Andrei Roşu - vor lua startul celui mai mare eveniment de alergare din lume. Ei vor alerga pentru cei care nu pot şi astfel vor ajuta la îndeplinirea obiectivului Wings for Life – să găsească un remediu împotriva traumatismelor coloanei vertebrale.

"A fost foarte greu. Mai greu decât m-aş fi aşteptat. Şi te gândeşti că se poate întâmpla oricui, oricând. Ar trebui să ne gândim mai bine că fiecare dintre noi poate ajunge într-un scaun cu rotile. O clipă de neatenţie, un accident banal, te poate aduce aici cât ai clipi. Dintr-un scaun cu rotile ţi se schimbă total percepţia, dimensiunea, trăirile, totul trebuie redimensionat", a spus Mihaela la finalul zilei.

Pentru vedetă, cea mai mare provocare a fost în bucătărie. „Am încercat să prepar o banală omleta pe care o fac în fiecare dimineaţă, însă de această dată a fost cel mai dificil. Tigaia, care era într-un dulap suspendat la care am ajuns cu greu, uleiul încins care era la nivelul feţei, legumele pe care a trebuit să le tai pe un tocător aflat pe picioarele mele, condimentele la care am ajuns folosind o spatulă... A fost foarte greu, credeţi-mă. Iar dacă nu mă credeţi, încercaţi şi voi", a mai adaugat Mihaela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel