MICHAEL SCHUMACHER: Dosarul medical furat a fost identificat

Raportul medical al lui MICHAEL SCHUMACHER, care a fost furat, a fost localizat, după adresa IP, la o companie din Elveţia.

MICHAEL SCHUMACHER. Potrivit cotidianului Dauphine Libere, firma respectivă, cu sediul în cantonul Zurich, a fost contactată în zilele dinaintea transferului lui Schumacher de la Grenoble la Lausanne, pentru a se analiza posibilitatea transportării fostului pilot cu un elicopter închiriat de la această societate.

MICHAEL SCHUMACHER. Conform procedurilor, o versiune a raportului medical a fost transmisă unui medic care colaborează cu firma elveţiană şi însărcinat cu adaptarea echipamentelor medicale din elicopter în funcţie de situaţia pacientului. În cele din urmă, s-a renunţat la varianta transportării lui Schumacher cu elicopterul, iar germanul a fost dus la Lausanne cu o ambulanţă. "Aceste elemente nu semnifică însă că medicul este cel care a încercat să negocieze vânzarea dosarului. Ar putea fi vorba şi de unul dintre apropiaţii săi sau de angajaţi ai firmei ce închiriază elicoptere", menţionează ledauphine.com.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER, plângere pentru FURT. Acuzațiile spitalului

MICHAEL SCHUMACHER. Parchetul din Grenoble a precizat că ancheta în acest caz a fost preluată de autorităţile elveţiene. Numele firmei de elicoptere nu a fost precizat.

O anchetă este în desfăşurare în Franţa, Elveţia şi Germania pentru identificarea persoanei care a furat raportul de 11 sau 12 pagini, în care se sintetizează situaţia lui Schumacher, precizează Mediafax.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER, tratament revoluționar pentru stimularea musculară

MICHAEL SCHUMACHER. O persoană care s-a prezentat drept "Kagemusha" (n.r. - numele unui film al lui Akira Kurosawa) a contactat mai mulţi jurnalişti francezi, elveţieni şi germani pentru a încerca să le vândă raportul medical al lui Schumacher în schimbul a 60.000 de franci elveţieni (aproximativ 50.000 de euro). Pentru a demonstra că se află în posesia documentului, "Kagemusha" a furnizat o parte din raportul medical.

Contactat de vânzător, cotidianul german Bild a dat publicităţii acest caz. Jurnaliştii de la Bild au anunţat-o pe reprezentanta lui Schumacher, Sabine Kehm, că au fost abordaţi de "Kagemusha" şi i-au transmis documentele primite de la acesta.

MICHAEL SCHUMACHER. Spitalul a luat măsuri stricte pentru protejarea dosarului fostului pilot, interzicând personalului să îl consulte prin reţeaua internă de calculatoare. Versiunea pe hârtie a dosarului a fost înregistrată sub diverse pseudonime, între care şi "Jeremy Martin".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel