MICHAEL SCHUMACHER, tratament revoluționar pentru stimularea musculară

MICHAEL SCHUMACHER  urmează o lungă perioadă de recuperare, timp în care va fi supus unei terapii complexe, numită Erigo. Mai exact, fostul pilot va fi ajutat de un pat ridicat în poziţie verticală. Schumacher va face astfel exerciţii de recuperare medicală ca să-şi pună în mişcare întreg corpul.

MICHAEL SCHUMACHER. În prima fază a recuperării, Michael Schumacher va beneficia de un tratament revoluţionar: terapia Erigo. El se află acum la clinica din Lausanne, unde a fost transferat în mare taină. După ce a stat aproape 6 luni în comă, fostul pilot va fi supravegheat de o echipă de neurologi.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER. Cine l-a scos din comă pe campion

MICHAEL SCHUMACHER va fi aşezat într-un pat tehnologizat care îl poate pune pe campion în poziţie aproape verticală. După ce este stabilizat în această poziţie, intervine terapia robotică de mişcare. Astfel, picioarele execută o mişcare continuă, simulând deplasarea, în paralel cu stimularea electrică. Creierul pacientului va lucra precum cel al unui om care-şi petrece ziua în picioare. În acest mod, este ajutat sistemului muscular, este stimulată activitatea cerebrală şi cea cardiovasculară.

Citește și: Cum comunică MICHAEL SCHUMACHER cu soția lui


'„Nu mizez pe o revenire spectaculoasă, ci pe una treptată. Cu siguranţă nu va rămâne într-o stare vegetativă. Nu va fi o legumă! Funcţiile trunchiului cerebral au început să îşi revină, iar acest lucru este foarte important", a precizat Alexandru Ciurea, neurochirurgul care a înfiinţat Departamentul de Cercetare în Neuroştiinte al Spitalului Clinic Bagdasar-Arseni, scrie ziare.com.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER. Locuința din Elveția, pregătită pentru recuperare campionului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel