MH17. AVION PRĂBUȘIT în UCRAINA. Experți malaezieni, așteptați la Kiev

MH17. AVION PRĂBUȘIT în UCRAINA. O echipă de 62 de experți malaezieni era așteptată sâmbătă la Kiev, în speranța de a putea examina locul tragediei survenite joi, când un Boeing 777 al companiei naționale Malaysia Airlines a căzut în estul Ucrainei, probabil doborât de o rachetă, relatează AFP.

MH17. AVION PRĂBUȘIT în UCRAINA. Premierul malaezian Najib Razak a indicat vineri seara că a discutat la telefon cu președintele rus Vladimir Putin și a insistat asupra necesității unei anchete obiective și fără obstacole, scrie Agerpres.

MH17. AVION PRĂBUȘIT în UCRAINA.  Vineri, o purtătoare a cuvânt a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) a precizat că observatorii organizației au primit acces limitat la locul prăbușirii avionului.

VEZI ȘI: Andrei Anghel: povestea studentului român din presa canadiană

MH17. AVION PRĂBUȘIT în UCRAINA. Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines, care desfășura un zbor pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, a dispărut de pe ecranele radarelor în după-amiaza zilei de joi, pe teritoriul Ucrainei, în regiunea separatistă Donețk. La bordul avionului se aflau 298 de oameni. Toți și-au pierdut viața. Dintre cei aflați la bord, 44 de persoane, inclusiv cei 15 membri ai echipajului, erau malaezieni.

MH17. AVION PRĂBUȘIT în UCRAINA. Este a doua oară în acest an când Malaysia Airlines pierde un avion în împrejurări tragice. La 8 martie, un alt aparat Boeing 777, cu 239 persoane la bord, a dispărut aparent fără urmă în timp ce zbura pe ruta Kuala Lumpur-Beijing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel