MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Tragedia înconjurată de teorii ale conspirației

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Tragedia din Ucraina este înconjurată de teorii ale conspirației, un efect normal având în vedere misterul care planează asupra prăbușirii cursei MH17.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. În timp ce situația este tensionată în zona prăbușirii avionului, pe internet circulă mai multe teorii ale conspirației cu privire la autorii atacului și motivul acestora.

1. Obama a încercat să-l omoare pe Valdimir Putin

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Russia Today a publicat un articol prin care se dă de înțeles că doborârea cursei MH17 a fost o încercare de a-l asasina pe Vladimir Putin. 

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Potrivit unei surse, citate de publicația Rusă, avionul în care se afla Putin a trecut o oră mai târziu prin aceeași zonă.

VEZI ȘI: MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Rusia: Niciun sistem de rachete Buk nu a trecut frontiera

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Imediat după apariția ipotezei, internetul s-a umplut de teorii, unii afirmând că însuși Barack Obama a dat ordin ca Vladimir Putin să fie ucis. Problema ar fi că CIA a confundat avionul civil cu avionul prezidențial.

2. Masonii au doborât avionul pentru a porni Al Treilea Război Mondial.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. O altă teorie care circulă pe internet spune că doborârea avionului din Malaysia a fost încercarea masonilor de a porni Al Treilea Război Mondial, punct crucial din planul lor de a instaura o nouă ordine mondială.

În susținerea acestei teorii, mulți oameni spun că cifra 7 are un rol important.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Zborul MH17, aparținând Malaysia Airlines, era un Boeing 777 care a zburat pentru prima dată pe 17.07.1997 și și-a găsit sfârșitul pe 17.07.2014. Dacă se adună cifrele din an, rezultă cifra 7. Aceeași cifră se obține și dacă sunt adunate cifrele din numărul de oameni morți: 295. 2+9+5=16. 1+6=7.

VEZI ȘI: MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Iată dovada exploziei în aer - VIDEO

Potrivit acestei teorii, 7 reprezintă, în concepția masonilor, cifra perfecțiunii.

3. Israelul a coordonat atacul pentru a distrage atenția lumii de la atacul său în Fâșia Gaza.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. O altă teorie spune că tragedia a fost produsă de Israel pentru a distrage atenția de la atacul său în Fâșia Gaza.

Doborârea avionului a fost făcută cu o zi înainte ca Israelul să lanseze un atac în Fâșia Gaza.

4. Avionul doborât în Ucraina este avionul care a dispărut în martie

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Unii internauți s-au întrebat dacă avionul doborât în Ucraina este același avion dispărut deasupra oceanului Indian, în luna martie 2014.

5. Christine Lagarde, șefa FMI, în spatele tragediei

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Această ipoteză este unde dintre cele mai discutate pentru că în luna mai, Langarde a ținut un discurs în care a vorbit despre importanța cifrei 7.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Christine Lagarde a scos în evidență faptul că anul acesta se împlinesc 7 ani de la începutul crizei financiare și 25 de ani de la căderea zidului Berlinului (5+2=7).

Coincidență sau nu, cert este că Langarde este acuzată acum că face parte din Illuminati.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel