MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. John Kerry, acuzații grave la adresa Rusiei

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Acuzații dure la adresa Rusiei, lansate de către Secretarul de stat american, John Kerry, după prăbușirea zborului MH17 în Ucraina. Sistemul de rachete utilizat pentru doborârea avionului aparținând Malaysia Airlines era din Rusia, a afirmat John Kerry într-un interviu acordat CNN.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Potrivit serviciilor de spionaj americane, avionul malaysian a fost doborât cu o rachetă de tip Buk SA-11, de fabricaţie rusească.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. "Este destul de clar că este vorba de un sistem de rachete transferat din Rusia şi oferit insurgenţilor separatişti din Ucraina", a declarat John Kerry, potrivit Mediafax.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Kerry a subliniat că există "dovezi circumstanţiale extraordinare" care arată implicarea Rusiei şi a separatiştilor proruşi.

Citește și MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Tragedia înconjurată de teorii ale conspirației

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. "Statele Unite ştiu de unde a fost lansată racheta, există imagini luate prin satelit, ştim traiectoria. Ştim şi ora la care a fost lansată. Ştim cu certitudine că ucrainenii nu au sisteme de acest fel în acea zonă. Acest lucru arată clar responsabilitatea separatiştilor proruşi", a adăugat Kerry.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Șeful diplomației americane a denunţat, ulterior, pentru postul NBC, o situaţie "grotescă" la locul prăbuşirii avionului malaysian. "Ceea ce se întâmplă este într-adevăr grotesc", a spus Kerry.

Citește și MH-17. Primul zbor al cursei MH-17, în urmă cu 17 ani, pe 17 iulie

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. "Este ceva ce intră în contradicţie cu tot ceea ce preşedintele Vladimir Putin şi Rusia au spus că vor face", a continuat şeful diplomaţiei americane.

MH17, AVION DOBORÂT în UCRAINA. Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit pe 17 iulie în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk, într-o zonă în care au loc confruntări între forţele ucrainene şi separatiştii proruşi. Toate cele 298 de persoane aflate la bordul cursei MH17, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, au decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel