Metrourile circulă de Crăciun la intervale de aproximativ zece minute. De Revelion vor circula toată noaptea

metrou
metrou

Metrourile circulă în prima şi a doua zi de Crăciun la intervale de aproximativ zece minute, garniturile de tren putând fi suplimentate dacă numărul călătorilor va fi foarte mare, a anunţat Metrorex.

Astfel, trenurile vor circula în 25 şi 26 decembrie după programul din zilele de sărbătoare.

Pe magistralele 1 Pantelimon - Dristor şi 3 Preciziei - Anghel Saligny, trenurile vor circula la interval de 10-12 minute, iar pe magistrala 2 Berceni - Pipera garniturile de metrou vor ajunge în staţii la interval de 8-9 minute. De asemenea, trenurile vor circula pe magistrala 4 Gara de Nord - 1 Mai la un interval de 7-9 minute.

De Revelion, metrourile vor circula toată noaptea, la interval de 20 de minute, iar în zilele de 1 şi 2 ianuarie vor avea programul din zilele de sărbătoare, informează Mediafax

În funcţie de numărul călătorilor, Metrorex va introduce în circulaţie trenuri suplimentare, pentru reducerea intervalului de succesiune dintre garniturile de metrou.

Şi tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele Regiei Autonome de Transport Bucureşti vor circula în prima şi a doua zi de Crăciun la intervale mai mari, conform programului de weekend.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel