EXCLUSIV  Metrou Eroilor - Universitate - Pantelimon. Dan Cristian Popescu: În loc să facem asta, se dau banii pe panseluţe

Mihai Ciobanu / 31 iul 2019 / 11:30 Salveaza PDF Comentarii
Metrou
Metrou

Dan Cristian Popescu a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre traficul din Sectorul 2 şi, în general, din Bucureşti, aducându-se în discuţie şi un proiect care ar fi rezolvat o bună parte din această problemă.

Aglomeraţia din trafic este, cu siguranţă, una dintre cele mai mari probleme ale Capitalei pentru care nu s-a găsit, încă, o soluţie sau dacă s-a găsit nu s-au alocat şi fondurile pentru implementarea ei. Despre acest aspect a vorbit, în cadrul interviului acordat DC News şi Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2. Viceprimarul a vorbit şi despre proiectul care ar fi făcut ca metroul din Drumul Taberei să ajungă până în Pantelimon, via Universitate, proiect care, însă, nu s-a mai materializat, magistrala nouă de metrou oprindu-se la Eroilor.

Întrebat de ce nu se fac aceste lucrări, Dan Cristian Popescu a declarat: "Pentru că se face orice altceva cu banii. De exemplu se pun panseluţe. Noi, la Sectorul 2, din 2016 nu am mai cumpărat panseluţe şi niciun fel de flori. Avem nişte sere unde producem flori pentru nevoile proprii. Nu am vrut să mai dăm bani pe panseluţe".

VIDEO: 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27