Metrou Drumul Taberei: Inaugurare în 2017: Promisiunea lui Sorin Bușe

Bucureştenii vor putea să vadă, sâmbăta viitoare, noile staţii de metrou Favorit, Drumul Taberei 34 şi Orizont de pe Magistrala 5, tronson care urmează să fie dat în funcţiune în luna octombrie sau noiembrie a anului viitor. Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Sorin Bușe. 

"De mâine într-o săptămână vă invităm din nou la Ziua Porţilor Deschise în Drumul Taberei şi acolo o să vă punem la dispoziţie trei staţii de metrou, Favorit, Drumul Taberei 34 şi Orizont, care o să fie puţin mai avansate decât cele de la Străuleşti şi Laminorului. Vrem să le arătăm bucureştenilor care au fost afectaţi mulţi ani de trafic cum o să arate magistrala. Aceasta va fi gata în semestrul doi al anului viitor, probabil octombrie - noiembrie 2017", a spus Sorin Buşe, prezent la evenimentul organizat de Metrorex la Dispeceratul Central, pentru a marca 37 de ani de la punerea în exploatare a metroului. 

Acesta a precizat că s-a reuşit recuperarea unor întârzieri potenţiale pe acest tronson, dar "cu un efort foarte mare", notează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel