Urmărește emisiunea live


METODA MAȘINA de CUSUT. Nouă ÎNȘELĂCIUNE

Un bărbat din judeţul Timiş a fost înşelat cu 7.000 de euro prin metoda 'maşina de cusut'.

Bărbatul a plătit aceşti bani unor necunoscuţi pe care i-a întâlnit în Deva şi care i-au promis că-i vor face rost de acte care să ateste faptul că maşina de cusut pe care o deţine este una originală şi poate fi vândută unui colecţionar, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Fapta s-a petrecut în urmă cu o săptămână, bărbatul de 51 de ani relatând poliţiştilor că persoane necunoscute i-au spus că va primi 60.000 de euro pe maşina de cusut pe care o are, dacă o va vinde unui colecţionar de astfel de obiecte.

Documente necesare pentru a putea vinde maşina de cusut

'Colecţionarul' i-a solicitat actele maşinii de cusut, însă bărbatul nu le avea, motiv pentru care a fost pus în legătură cu un alt individ, care, în schimbul a 7.000 de euro, urma să-i elibereze documentele necesare pentru a putea vinde maşina de cusut.

'După ce a achitat 7.000 de euro unei persoane pe care nu o cunoştea şi pe care a întâlnit-o pe raza municipiului Deva, timişeanului i s-a promis că în 22 martie urma să se încheie tranzacţia cu maşina de cusut, contra sumei de 60.000 de euro', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

[citeste si]

Deoarece aşa-zisul colecţionar de maşini de cusut nu a mai răspuns la telefon pentru a perfecta vânzarea, păgubitul s-a adresat poliţiştilor din Deva apreciind că a fost înşelat. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări pentru identificarea autorului faptei şi pentru recuperarea prejudiciului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel