Meteo. Cum va fi vremea de 1 Decembrie, Ziua Națională

meteo-radio
meteo-radio

Românii care vor să sărbătorească Ziua Naționala, 1 Decembrie, în stradă, trebuie să arunce o privire la prognoza meteo.

Sfârșitul lunii noiembrie vine cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei. Temperaturile nu vor depăși 8 grade Celsius, iar la munte va ninge, vremea fiind friguroasă dimineața și seara.

De Ziua Naţională, 1 Decembrie, cerul va fi variabil, mai mult senin, în mare parte din ţară. În sudul ţării, vorbim despre înnorări şi ceaţă. La munte, cerul va fi predominant senin, iar vântul va sufla slab, cu intensificări în zonele înalte, scrie Antena 3.

Sâmbătă, 30 noiembrie.

Vremea se va menține rece, cu cerul temporar noros. În nord-vestul țării izolat vor fi fulguieli, iar în sudul și sud-estul teritoriului va fi ceață, care pe arii restrânse va persista și cu totul izolat va fi asociată cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 7 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, mai ales în Lunca Dunării, iar cele minime între -7 și 4 grade.

La munte, vremea va fi rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil și, cu totul izolat în nordul Carpaților Orientali vor fi condiții de fulguială. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Pe văi și în depresiuni, izolat va fi ceață.

Duminică, 1 Decembrie, de Ziua Națională.

Vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil. Excepție vor face regiunile sudice, unde vor fi nori joși, ceață persistentă și condiții de burniță sau ploaie slabă, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 7 grade, iar cele minime se vor încadra între -10 și 0 grade, cu valori ușor mai ridicate pe litoral, până la 2 grade.

La munte, vremea va fi în general frumoasă, dar rece, mai ales noaptea și dimineața. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Pe văi și în depresiuni, izolat va fi ceață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel