Urmărește emisiunea live


  COD GALBEN  METEO, ANM: Intensificări ale vântului şi ceaţă

METEO: sunt anunţate intensificări ale vântului în judeţe din Oltenia şi Transilvania, în următoarele ore, dar şi ceaţă în judeţe din Moldova, conform ANM.

METEO, ANM: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, noi atenţionări nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabile în judeţe din Oltenia şi Transilvania, respectiv de ceaţă şi burniţă în zone din Moldova.

METEO, ANM: Potrivit meteorologilor, până la ora 20:00, în localităţi din judeţele Vaslui, Bacău, Vrancea (zona joasă) şi Galaţi se va semnala ceaţă, vizibilitate redusă local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, şi burniţă.

METEO, ANM: Totodată, până la ora 21:00, în judeţele Sibiu (zona de munte la peste 1.800 metri, dar şi în localităţile: Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Şelimbar, Roşia, Şura Mare, Turnu Roşu, Sadu şi Boiţa) şi Vâlcea (zona montană la peste 1.800 metri), vântul ca sufla cu viteze care vor depăşi la rafală 60 - 70 km/h.

[citeste si]

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel