Mesajul lui Victor Ponta, în viziunea PDL

În urmă cu câteva zile, Victor Ponta anunța pe pagina sa de socializare că are de gând să se retragă de pe scena politică.

Premierul nu a vrut să facă mai multe declarații pe marginea subiectului. Politicienii s-au grăbit să descifreze acele rânduri de pe Facebook. Cătălin Predoiu susține că Victor Ponta a lansat acest mesaj cu scopul de a-i apăra pe liderii PSD care au probleme cu justiția.

"Cine apără corupții, este corupt. Premierul României apără corupții, deci pentru mine cel puțin, și pentru partidul nostru, este corupt. Ponta și PSD-ul au abandaonat doctrina Voiculescu, care spunea că n-au puterea decât dacă stăpânesc justiția. Acum, dânșii funcționează după doctrina Ponta, care este doctrina denigrării justiției. PSD-ul, în frunte cu Ponta, cu Ghiță, cu Dragnea cu ceilați corupți din PSD, funcționeză după filosofia: ori la pușcărie, ori la președinție. A spus-o chiar domnul Ponta că scapă cine poate, dacă nu vor câștiga președinția. Așa trebuie citite ultimele producții intelectuale de pe Facebook-ul domnului Ponta", a declarat Predoiu, scrie Știripesurse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel