EXCLUSIV  Mesaj viral despre ARAFAT în miezul nopții. Adele Chirică: Știam că va deranja. Nu scriu nici plătită, nici orbită de politică! Sunt fapte REALE

Raed Arafat / foto AGERPRES
Raed Arafat / foto AGERPRES

După experiența de vineri noapte, Adele Chirică a spus că va lupta, câte zile va avea, pentru Raed Arafat a cărui decapitare se dorește în aceste zile.

Adele Chirică, mama unui copil superb care suferă de sindromul Dravet, a avut de-a face cu Raed Arafat, vineri noapte. De fapt, cu sistemul creat de acesta. După experiența prin care a trecut, Adele Chirică a spus că va lupta mereu pentru Arafat: „Au ajuns în câteva minute, două echipaje, cu medic cu tot. Știau ce este Dravet, știau ce înseamnă probleme la inimă în cazul unui pacient cu Dravet”.  

Ulterior, Adele Chirică a revenit pe Facebook cu un nou mesaj: „Da, știam că postarea mea din miezul nopții va deranja multă lume și vor exista multe înjurături la adresa mea, însă nu mi-a păsat. Mi-am asumat și îmi voi asuma mereu fiecare cuvânt pe care îl scriu. Pentru că eu nu scriu nici plătită de cineva, nici orbită de politică. Eu scriu fapte clare, reale. Eu scriu experiențele mele trăite de mine.

Și pentru toți cei cărora le stau în gât, postările mele, le doresc un singur lucru. Atunci când cineva drag se zbate între viață și moarte, să aibă parte de experiența trăită de mine noaptea trecută, să aibă parte de oamenii minunați din SMURD și să își amintească mereu că SMURD înseamnă Raed Arafat!

E ușor să judeci când ești sănătos și nu ai dat piept cu sistemul nostru medical. Însă eu nu-mi imaginez cum ar fi să trec prin toate problemele fiului meu, fără să știu că SMURD este la un telefon distanță”, a subliniat mama lui Davis.

Adele Chirică, interviu pentru DCNews

După o simplă căutare pe Google aflăm că sindromul Dravet este o formă incurabilă de epilepsie, ce debutează în primul an de viață și afectează unul din 20.000 de copii. Cum ar defini o mamă sindromul Dravet?

Sindromul Dravet este ca o condamnare la moarte. Aşa am simţit atunci când am primit diagnosticul. În realitate, însă, a devenit un reset la viaţă. Ştiu, sună ciudat, însă aşa a fost şi continuă să fie. Dravet m-a învăţat să TRĂIESC în fiecare clipă!

Spuneai că, după ce v-aţi întors în ţară cu diagnosticul de Dravet, 90% din prieteni au... tăcut. Cum explici această tăcere, acum, la ani distanţă?

Cel mai uşor e să taci! Să taci din comoditate, din egoism, întotdeauna se găsesc pretexte să taci! E uşor să taci atunci când cineva e la pământ, în loc să îi întinzi o mână. Şi tăcerea ucide! Relaţii, suflete... Lumea în jurul meu în continuare tace, însă m-am obişnuit, şi acesta este încă un motiv în plus pentru care prietenii pe care îi las să se apropie de mine sunt atât de puţini. Însă ştiu sigur că ei nu tac decât atunci când mă ţin de mână. Şi lor le mulţumesc.

(w670) Adele Chir

Adele Chirică / Foto Facebook

Ce înseamnă a fi părinte de copil cu Dravet? 

Părinţilor de copii cu Dravet li se spun „părinţi tigri"! Înseamnă să lupţi în fiecare secundă a existenţei copilului tău, înseamnă să înveţi să trăieşti cu teamă mereu, înseamnă să îţi fie frică şi să clipeşti măcar! Însă înseamnă şi să înveţi să te bucuri de fiecare clipă alături de copilul tău şi să înveţi că bucuriile adevărate se află în lucrurile banale, care altora li se par normale, şi de multe ori le ignoră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel