Mesaj aberant pe Facebook: Interzic să utilizeze mesajele mele!

Scutaru Cristina / 09 aug 2019 / 18:51 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Pe Facebook a început, din nou, să circule un mesaje de avertizare.

Oamenii care dau share la postare interzic... Facebook-ului sau oricărei entități asociate să le utilizeze imaginile, informațiile sau mesajele trecute, prezente sau viitoare.

”Prin prezenta postare, interzic Facebook-ului sau oricărei entități asociate, să utilizeze imaginile mele, informațiile, sau mesajele trecute, prezente, sau viitoare.

Cu această afirmație, inaintez prezenta notificare:

 

Este strict interzis ca Facebook să dezvăluie, să copieze, să distribuie, sau să întreprindă orice altă acțiune împotriva voinței mele, împotriva mea, folosind acest profil și / sau conținutul său. Conținutul acestui profil este un continut de informații private și confidențiale. Încălcarea vieții private poate fi pedepsită prin lege (CUC 1 1 1-308- 308-103 și Statutul de la Roma)."Prin prezenta postare, interzic Facebook-ului sau oricărei entități asociate, să utilizeze imaginile mele, informațiile, sau mesajele trecute, prezente, sau viitoare.

Cu această afirmație, inaintez prezenta notificare:

 

Este strict interzis ca Facebook să dezvăluie, să copieze, să distribuie, sau să întreprindă orice altă acțiune împotriva voinței mele, împotriva mea, folosind acest profil și / sau conținutul său. Conținutul acestui profil este un continut de informații private și confidențiale. Încălcarea vieții private poate fi pedepsită prin lege (CUC 1 1 1-308- 308-103 și Statutul de la Roma)."

Singura problemă cu acest mesaj este că orice publici pe contul de Facebook este la îndemâna oricui și atâta timp cât postezi pe Facebook poze și diferite cugetări nu ai cum să ceri Facebook-ului să interzică utilizarea acestora. Vorbim de un non-sens. Simplul fapt că ai poză de profil arată că Facebook îți folosește poza. De asemenea, distribuirea mesajului de mai sus arată că Facebook folosește postările personale.

În orice caz, astfel de mesaje apar din când în când, iar oamenii dau share fără să le treacă prin filtrul gândirii.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27