EXCLUSIV  Meran de la Forța Națională: ”Cum au fost țepuiți românii de o firmă din Portugalia”. VOM AVEA DE PLĂTIT! / video

Dorin Meran, vicepreședinte Forța Națională, președinte Organizația jud. Galați a dezvăluit la emisiunile DC News cum o firmă din Portugalia a „țepuit” românii. 

Dorin Meran, vicepreședinte Forța Națională, președinte Organizația jud. Galați a povestit la emisiunea DC News de sâmbătă că o firmă mică din Portugalia a câștigat la licitație o lucrare foarte mare la Tecuci. Lucrările au fost efectuate în procent de 60%, iar apoi firma a intrat în insolvență. 

Firmele au rămas datoare la bănci și cei care au pierdut sunt românii

„La Tecuci, la Centura ocolitoare, a fost o firmă mică din Portugalia. A luat lucrarea foarte mare din punct de vedere financiar, dar și de execuție. A contra-subcontractat la o firmă din Galați, o firmă mare. Au făcut undeva la 60% din lucrare. Firma respectivă din Portugalia a intrat în faliment. Haideți să facem decontarea. Și au zis că au anunțat că au intrat în insolvență la ei în Portugalia, într-un sătuc, într-o fițuică de ziar. Și au rămas firmele datoare la bănci. Cei de la CNAI au decontat, ei au luat banii. Cine au pierdut? Românii?”, a spus Meran. 

Jurnalistul Val Vâlcu a reacționat după această afirmație spunând că „există instituții de drept judiciar. Asta e chiar țeapă!”.

„Se judecă cu ei. Până câștigă procesul, care durează trei-patru ani de zile... Chiar dacă nu au dreptate, vor să se lege de acest drept al lor în justiție. Atunci, românul plătește”, a mai precizat Meran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel