Memorialul Închisoarea Pitești, gest bizar cu Monica Macovei. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

COMUNIST
COMUNIST

Memorialul Închisoarea Pitești a invitat-o la o dezbatere pe Monica Macovei pentru a vorbi despre condamnarea comunismului în România și nu numai.

'Luni, 9 martie, de la ora 18:00, la Memorialul Închisoarea Pitești, printre invitații Doinei Jela se află Monica Macovei (politician, ministru al Justitiei și europarlamentar). Împreună cu Alin Mureșan și Clara Mareș, vor dezbate despre Franț Țandără și rolul său în procesul comunismului și despre condamnarea comunismului în România și nu numai.

Monica Macovei este avocat și unul dintre cei mai activi europarlamentari. Ministru al Justiției între 2004-2007, este creditată pentru intrarea României în Uniunea Europeană. Mai jos puteți urmări interviul său cu Eugenia Vodă la "Profesioniștii": https://www.youtube.com/watch?v=srUKROQdPw0

Detaliile despre lansarea și dezbaterea pe marginea volumului "Drumul Damascului. Spovedania unui fost torționar" din 9 martie se află pe pagina evenimentului https://web.facebook.com/events/275924960056444/

#DoinaJela #DrumulDamascului #tortionari #FranzTandara #spovedanie #marturisire #responsabili #EdituraCorint #MemorialulInchisoareaPitesti #ClaraMares #AlinMuresan #MonicaMacovei #lansare #volum #EdituraManuscris #comunism #tortura #violente #istorierecenta #9martie #ZiuaDetinutilorPolitic #inchisoareapitesti #pomenire #memorie #istorie #comemorare' scrie Memorialul Închisoarea Pitești pe Facebook.

Administratorul paginii 'Memorialul Închisorii Pitești' a răspuns la avalanșa de critici prin mesajul: 'Nu ne surprind comentariile, având în vedere activitatea invitatei. Aveți ocazia să aduceți argumentele la dezbatere.'

Iată câteva dintre comentariile internauților: 


'Să aducem noi argumente în sprijinul faptului că madam Macovei a fost procuror comunist? Păi este foarte simplu, trebuie doar să o întrebați pe 'mneaei. Nu cumva trebuia să argumentați voi ce cautî o asemenea persoană la așa eveniment?' a spus un internaut.

'Ce cauta Macovei sa vorbească despre Pitești? Sa va fie rușine!' a menționat o altă persoană.

'Pai ce numai Șora să dea lecții despre democrație? Trebuia reinventată și M.M. Dacă ar fi trăit trebuia invitată și Ana Pauker/Doamne ferește, măi oameni buni, ce se întâmplă cu voi?!' a punctat un alt cetățean indignat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel