Meleșcanu: Miniștrii ALDE, propuși pe aceleași posturi în noul Guvern

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a afirmat vineri că, "în principiu", îşi va continua mandatul, precizând că actualii miniştri ai ALDE ar urma să fie propuşi în noul guvern pe aceleaşi posturi pe care le-au avut în Cabinetul Grindeanu. 

Prezent, vineri, la un forum de diplomaţie publică organizat de UBB la Cluj-Napoca, Teodor Meleşcanu a afirmat, ca răspuns la întrebările presei, că miniştrii ALDE urmează să fie propuşi pe aceleaşi posturi pe care le-au avut în Guvernul condus de Sorin Grindeanu. 

'Nu m-am dat niciodată înlături când a fost nevoie să îmi servesc ţara. Sunt de profesie diplomat, am fost reconvertit în om politic, aşa că sunt un fel de hibrid foarte potrivit pentru activitatea de ministru de Externe care este şi politică şi profesională. În mod normal voi continua, miniştrii ALDE urmează să fie propuşi pe aceleaşi posturi pe care le-au avut. Într-un guvern de coaliţie au loc şi negocieri, e foarte posibil să fie şi un prim-ministru care să îşi dorească să facă anumite numiri, de aceea nu pot să fiu categoric. În principiu, voi continua mandatul', a spus Meleşcanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel