Meghan Markle, iritată că nu putea posta în voie pe rețelele sociale. Acuză Casa Regală britanică

Meghan Markle, acuzații grave la adresa Casei Regale
Meghan Markle, acuzații grave la adresa Casei Regale

Meghan Markle acuză grav Casa Regală britanică.

Meghan Markle a făcut acuzații grave în ultimul ei interviu. Ducesa de Sussex i-a acuzat pe reprezentanții Casei Regale de atitudine rasistă față de copiii ei și ai lui Harry. Ducesa susține că cei care se ocupau de relația cu presa, de la Palatul Buckingham, îi interziceau categoric să publice pe social-media poze cu propriii ei copii, scrie Ziarul de Iași, citând click.ro. Astfel, Meghan Markle a expus tot ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise, cât timp a locuit la palat cu soțul ei, Harry, duce de Sussex. 

Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu acordat revistei The Cut. Ducesa de Sussex susține că din cauza protocolului regal nu putea împărtăși imagini cu propriii ei copii pe social-media și că acest aspect era strict gestionat de aceiași oficiali ai Casei Regali care foloseau un limbaj rasist la adresa micuților ei, conform acesteia. 

"Există literalmente o structură prin care, dacă vrei să postezi fotografii cu copilului tău, ca membru al familiei, trebuie mai întâi să le oferi Rotei Regale. De ce le-aș oferi o poză cu copiii mei oamenilor care vorbesc despre aceștia în termeni rasiști, în loc să am libertatea, ca mamă, de a împărtăși imaginile, pe social-media cu cei care îmi apreciază familia? Care este raționamentul din spatele acestor cerințe?", a spus aceasta.

Deocamdată nu este clar dacă Meghan Markle se referea la una sau mai multe persoane și dacă se referea la organizații de știri sau la instituția de presă din interiorul Casei Regale.

Meghan Markle, despre Familia Regală britanică: E greu să ierţi, dar fac eforturi. Harry mi-a spus că şi-a pierdut tatăl

Meghan Markle afirmă că relaţia ei cu Familia Regală britanică este greu de reparat, dar şi că a făcut eforturi în acest sens.

"E greu să ierţi, e nevoie de eforturi. Dar eu am făcut eforturi active, mai ales că ştiu că pot spune orice", a declarat Meghan Markle într-un interviu, conform BBC. 

Întrebată, ulterior, ce impact a avut procesul ei împotriva presei britanice, Meghan a spus că "Harry mi-a spus că şi-a pierdut tatăl în urma acestui demers. Nu trebuie să fie la fel pentru ei cum a fost pentru mine, dar e decizia lui". 

Ulterior, o purtătoare de cuvânt a ducesei a explicat că Meghan Markle se referea la propriul tată, de care s-a înstrăinat, şi la faptul că speră ca soţului ei să nu i se întâmple acelaşi lucru. 

În acelaşi interviu, Meghan a mai vorbit despre teama de a rămâne în Marea Britanie şi de faptul că acest lucru l-ar fi expus pe fiul lor, Archie, în vârstă de 3 ani, la o atenţie mediatică excesivă, a criticat lipsa de control asupra fotografiilor de familie şi a spus că "doar prin simpla existenţă, supăram dinamica ierarhică" în Marea Britanie. 

Prințul Harry a fost la un pas să își piardă fiul. Meghan Markle a povestit cum a supravieţuit Archie unui incendiu izbucnit în camera sa

 

Meghan Markle a povestit un moment traumatizant din viaţa sa și a Prințului Harry, în cadrul podcastului lansat recent pe platforma Spotify. Ducesa de Sussex a dezvăluit că fiul ei Archie a fost la un pas să moară din cauza unui incediu izbucnit în camera sa în timpul vizitei în Africa de Sud în 2019, scrie Insider. Din fericire, băiatul a fost salvat de bona sa, scrie Sky News. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel