Meghan Markle, despre Familia Regală britanică: E greu să ierţi, dar fac eforturi. Harry mi-a spus că şi-a pierdut tatăl

Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Meghan Markle afirmă că relaţia ei cu Familia Regală britanică este greu de reparat, dar şi că a făcut eforturi în acest sens. 

"E greu să ierţi, e nevoie de eforturi. Dar eu am făcut eforturi active, mai ales că ştiu că pot spune orice", a declarat Meghan Markle într-un interviu, conform BBC

Întrebată, ulterior, ce impact a avut procesul ei împotriva presei britanice, Meghan a spus că "Harry mi-a spus că şi-a pierdut tatăl în urma acestui demers. Nu trebuie să fie la fel pentru ei cum a fost pentru mine, dar e decizia lui". 

Ulterior, o purtătoare de cuvânt a ducesei a explicat că Meghan Markle se referea la propriul tată, de care s-a înstrăinat, şi la faptul că speră ca soţului ei să nu i se întâmple acelaşi lucru. 

În acelaşi interviu, Meghan a mai vorbit despre teama de a rămâne în Marea Britanie şi de faptul că acest lucru l-ar fi expus pe fiul lor, Archie, în vârstă de 3 ani, la o atenţie mediatică excesivă, a criticat lipsa de control asupra fotografiilor de familie şi a spus că "doar prin simpla existenţă, supăram dinamica ierarhică" în Marea Britanie. 

Prințul Harry a fost la un pas să își piardă fiul. Meghan Markle a povestit cum a supravieţuit Archie unui incendiu izbucnit în camera sa

Meghan Markle a povestit un moment traumatizant din viaţa sa și a Prințului Harry, în cadrul podcastului lansat recent pe platforma Spotify. Ducesa de Sussex a dezvăluit că fiul ei Archie a fost la un pas să moară din cauza unui incediu izbucnit în camera sa în timpul vizitei în Africa de Sud în 2019, scrie Insider. Din fericire, băiatul a fost salvat de bona sa, scrie Sky News. 

Incendiul s-a declanşat din cauză că "radiatorul din cameră a luat foc", a explicat Meghan Markle. Din cauză că nu era acolo "niciun detector de fum", incendiul a fost descoperit pentru că o persoană "a simţit mirosul de fum pe hol" şi a stins flăcările. Se pare că totul s-a întâmplat în turneu regal al familiei Sussex. Copilul a scăpat nevătămat deoarece Lauren, dădaca micuțului de patru luni îl luase cu ea la parter, în timp ce ea mergea să ia o gustare.

Meghan Markle: Toată lumea era în stare de şoc

Meghan Markle era plecată atunci în comuna Nyanga, unde ducesa a rostit un discurs. Ea a aflat vestea atunci când îşi termina îndatoririle regale.

"A fost acest moment în care stăteam și țineam un discurs femeilor și fetelor, apoi ne-am urcat în mașină și mi s-a spus că a fost un incendiu la reședință. Ce? A fost un incendiu în camera copilului...", și-a amintit ea.

"Desigur, ca mamă, începi să intri în panică. Toată lumea plângea. Toată lumea era în stare de şoc". Meghan şi Harry ar fi trebuit să plece într-o altă călătorie oficială, dar "nu avea sens” după acest eveniment traumatizant, a spus ducesa.

"Trebuia să ne lăsăm copilul. [...] Am fost nevoiţi să-l părăsim şi să mergem la un alt angajament regal", a spus Meghan, criticând eticheta regală.

Meghan Markle şi-a lansat un podcast cu discuții 'intime şi sincere'. Serena Williams, prima invitată

Fosta actriţă americană Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, şi-a lansat marţi un podcast care va deconstrui stereotipurile despre femei, având-o drept primă invitată pe superstarul tenisului Serena Williams. 

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel