Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe Harry. "E foarte greu de privit. Nu le mai acordaţi atenţie"

Harry, manipulat de Meghan / Foto: Instagram
Harry, manipulat de Meghan / Foto: Instagram

O jurnalistă din Statele Unite ale Americii o acuză pe Meghan Markle că îl manipulează pe prinţul Harry, folosindu-se de amintirea mamei sale, Prinţesa Diana. 

”Nu pot să spun că prințul Harry este într-o relație abuzivă emoțional. Însă ce pot să spun este că Meghan Markle s-a ocupat să-l facă să creadă că ea este un fel de mama lui reîncarnată. Numai că de această dată, el are șansa de a o salva. E foarte greu de privit. Vă rog, încetați să le mai acordați atenție.”, a scris jurnalista Candace Owens pe Twitter, conform peroz.ro.

Harry, reacţie la adresa BBC, după scandalul cu interviul Dianei pentru Martin Bashir 

Prințul Harry a semnalat că un „efect de domino al unei culturi de exploatare și practici imorale” a dus la moartea Prințesei Diana. Ducele de Sussex a semnalat că aceste practici sunt „încă populare și astăzi”, adăugând că vorbim aici despre „mai mult decât o publicație sau decât o rețea”.

„Mama noastră și-a pierdut viața din această cauză, iar nimic nu s-a schimbat până în ziua de astăzi. Dacă îi protejăm moștenirea, noi îi protejăm pe toți, salvând astfel și onoarea cu care și-a trăit viața”, se mai arată în comunicatul Ducelui de Sussex, Prințul Harry, care momentan s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de soția sa, Meghan Markle. Cei doi au renunțat la îndatoririle regale. BBC le-a cerut scuze celor doi fii ai Prințesei Diana, dar și soțului de la acea vreme, Prințul Charles, și fratelui Dianei, Earl Spencer.

VEZI Prinții William și Harry, comunicate despre contribuția BBC la moartea Prințesei Diana

Declaraţii controversate la adresa Familiei Regale 

În cel mai nou interviu al său, Harry și-a asemănat viața în cadrul Familiei Regale cu viața unui animal într-o cușcă la grădina zoologică.

"Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare", a spus prințul Harry.

În plus, el și-a comparat viața cu filmul "The Truman Show" și a spus că între vârsta de 20 și 30 de ani și-a dat seama că nu își dorește "job-ul" regal, luând în considerare și ce i s-a întâmplat mamei sale.

VEZI Harry, atac la Casa Regală. Se compară cu un animal de la Zoo și "The Truman Show": Uite ce i-a făcut mamei mele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel