Medicul Tudor Ciuhodaru, despre Putin: Aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat, rotund

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Medicul Tudor Ciuhodaru a comentat apariția lui Vladimir Putin la parada organizată în Piața Roșie.

„Mă uitam la imaginile din martie, de când era pe stadion. Într-o lună și jumătate, aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat, rotund, acea adipozitate și imagine care ar putea să sugereze un exces de glucocorticoizi. Dacă vorbim despre o afecțiune osteoarticulară, mai ales de cauză autoimună, în aceste afecțiuni se administrează astfel de medicamente. În acest context, fața este deformată, se atrofiază pielea, inclusiv la nivelul feței, și se văd mai bine vasele, așa că un astfel de pacient, mai ales când apare în public, ar putea să aibă nevoie de machiaj”, a spus medicul Tudor Ciuhodaru.

„Apar dureri importante. Aceste dureri pot să se întâlnească și la nivelul oaselor lungi, inclusiv acolo unde vedeți că este acoperit cu păturica”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru la „Sinteza Zilei”, emisiune moderată de Mihai Gâdea la Antena 3.

Președintele Vladimir Putin: Pentru Rusia, pentru victorie, ura!

Amintim că preşedintele rus Vladimir Putin a declarat luni că „intervenţia” Rusiei în Ucraina a fost necesară, pentru că Occidentul „se pregătea să ne invadeze pământul”. Și-a începutul discursul, cu ocazia Zilei Victoriei, la începutul paradei militare, pentru a marca victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în Al Doilea Război Mondial. Potrivit lui Putin, forţele armate şi voluntarii ruşi care luptă în regiunea Donbas din Ucraina luptă pentru patria lor. „Voi luptaţi pentru patria voastră, pentru viitorul ei", a declarat Vladimir Putin, luni, în timpul discursului susţinut de la tribuna Kremlinului, în Piaţa Roşie.

„Moartea fiecărui soldat şi ofiţer este dureroasă pentru noi. Statul va face totul pentru a avea grijă de familiile lor”, a mai declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Preşedintele rus şi-a încheiat discursul cu îndemnul lansat soldaţilor din Piaţa Roşie: „Pentru Rusia, pentru victorie, ura!”                                  

Citește și: Lucrul care îngrijorează după discursul lui Putin. Chirieac: Sperăm ca elita din Kremlin să-l oprească!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel