Medicul Doina Goșa, despre o situație revoltătoare la un spital din România

Medicul Doina Goșa relatează o situația revoltătoare petrecută în România anului 2014.

Potrivit spuselor Doinei Goșa, o adolescentă de 15 ani a fost pusă într-o situație incredibilă la un spital din țara noastră.

"Dragii mei, am senzația că plutesc undeva în spațiu și nu înțeleg ce se întâmplă în jurul meu! Am fost contactată de la Spitalul Orășenesc Roșiorii de Vede în legătură cu o fetiță de 15 ani cu peritonită după o operație de apendicită care evident avea și anemie! Fiindcă noi puteam să ajutăm copilul dacă acesta era la un spital de aici, i-am sugerat medicului să efectueze un transfer la un spital de pediatrie din București!

Nu mai zic că a trebuit să-i dau eu medicului numărul de telefon de la Marie Currie și să aflu cine este de gardă la spital pentru a putea să urmeze procedura (acest lucru nu m-a deranjat deloc) însă am fost uimită să aflu că medicul de gardă Dr Drăghici de la Spitalul Marie Currie nu a primit copilul în spital! Replica: descurcați-vă pe plan local! Nu cunosc nici medicul și nici copilul personal și nici măcar nu mă raportez la spiritul Crăciunului, dar copiii trebuie să fie o prioritate pentru noi toți indiferent cât de greu ne este sau cât de cârcotași suntem! Iar peritonita este urgență, doamnă doctor!", scrie pe Facebook Doina Goșa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel