Medicul Ciprian Isacu din Belgia, despre pacientul ars: ”Nu pot da fotografiile. Ați făcut un barbecue acum 10 zile și ați uitat o bucată de carne prăjită, fără farfurie, în casă. Iertați-mă!”

Dr. Ciprian Isacu spune că pacientul ars dus în Belgia a fost într-o stare de necrezut
Dr. Ciprian Isacu spune că pacientul ars dus în Belgia a fost într-o stare de necrezut

Medicul din Belgia, dr. Ciprian Isacu, a oferit mai multe detalii despre pacientul ars care a fost primit de Occident pentru a fi tratat.

„Peștele se împute de la cap, dar se curăță de la coadă. Ori, să vezi... nu pot să-i spun «amărât», că o să facem tot să vi-l aducem înapoi, însă e un pic bătaie de joc. Nu mai există scuze pentru că am fotografii. Până acum auzeam scuze: «Ce era să fac?», «N-am». Cum Doamne iartă-mă să n-ai, atunci de ce-l mai numești serviciu de arși?”, a spus dr. Ciprian Isacu, medic în Belgia, la Digi 24.

Ca o bucată de carne prăjită, fără farfurie, lăsată zece zile în casă

VEZI ȘI: Pacientul ars, întors din drumul spre Belgia.

Moderatorul emisiunii a amintit că asistentele din Belgia au găsit scandalos modul în care s-au ocupat românii de pacient, iar medicul a răspuns: „Nu pot da fotografiile, dar pot spune plastic. Ați făcut un barbecue acum zece zile și ați uitat o bucată de carne prăjită, fără farfurie, în casă. Cam așa arată, să mă iertați”.

Pansamente direct pe piele

„Mirosea, era cu niște comprese direct pe piele, nici măcar o cremă. El a venit vineri. În fiecare zi a fost schimbat pansamentul [în Belgia] și l-am operat de trei ori. Nu contează că n-a avut avion, că a fost zăpadă, dar în perioada asta trebuiau să-l desfacă tot, să-l curețe, să-l spele... Au produse, nu pot spune că nimic nu au. Apă cu săpun! Apa cu săpun n-a omorât niciodată pe nimeni”, a continuat el.

Cei mici din sistem ce fac?

„Când spui că n-avem nimic... Aduceți-vă, mămică! Doamne iartă-mă, ce faceți acolo la spital dacă nu aveți nimic și nu faceți nimic? Peștele s-o împuți el de la cap că ăștia nu fac nimic de atâta timp (n.r., politicienii), dar ăștia mici ce fac? Dacă tot am vorbit de spitale ca pe vremea lui împușcatul...”, mai spus dr. Isacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel