UPDATE: Bărbatul a ajuns la Spitalul Floreasca / Pacientul ars de la Iași care trebuia să ajungă în Belgia, întors din drum. Avionul avea defecțiuni tehnice

Pacientul ars de la Iași nu a ajuns în Belgia, a transmis soția acestuia, Dana Mihaela.

UPDATE: Pacientul a ajuns la Spitalul Floreasca unde va fi internat.

____________________________________________________________________________________

Potrivit soției pacientului, bărbatul a suferit accidentul pe 20 ianuarie 2021. Astăzi, după o amânare, acesta trebuie să ajungă în Belgia, avansul de 50.000 de euro fiind deja achitat, a adăugat Dana Mihaela, la Antena 3.

„Sincer, nici nu știu exact care este starea lui în momentul acesta. Știu că a plecat de la Iași, de dimineață. Era stabil, detubat, deci nu a necesitat intubarea lui. Am fost înștiințată că la 7:40 sau ceva de genul acesta a plecat din București, s-au dus, l-au luat. M-au tot sunat că o să ajungă undeva la Timișoara, fac o escală să alimenteze sau ceva de genul acesta, după care se îndreaptă spre Belgia. Acum 10 minute am primit telefon să mi se spună că se întoarce din drum pentru că au defecțiuni tehnice la acest avion”, a transmis soția bărbatului.

„Eu cred și sunt aproape sigură că acest avion a fost defect, de aceea nu a fost transportat, nu că nu a fost stabil. A fost stabil de a doua zi când a ajuns la Iași, soțul meu putea fi transferat de a doua zi. Oamenii ăștia i-au mâncat de zile! Am ajuns în situația asta disperată acum pentru că ei nu au fost în stare. Nu au găsit o altă formulă, statul român nu are decât un amărât de avion care se întoarce din drum în situații din acestea nenorocite. I-au pus în pericol și pe ceilalți, pe echipajul acela care a plecat cu el. E posibil să se întoarcă din drum? Este strigător la cer! Acum îl duc la Floreasca, nu există altă variantă, nu există alt avion”, a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel