Medic, membru ALDE, după afirmația lui Tăriceanu: Unde dr*cu` o fi văzut?

Medicul Răzvan Constantinescu a ajuns la concluzia că trebuie să mai meargă la ședințele de partid ale ALDE, după ce a văzut declarația liderului de partid, Călin Popescu Tăriceanu. 

”MÂNDRU CĂ SUNT MEMBRU ALDE

”Mă bucur că partidul meu, prin președintele său, domnul Tăriceanu, a stabilit un consens de tip iliescian cu domnul președinte Iohannis și cu PSD în privința Pactului pentru Migrație: ”Punctul meu de vedere in legatura cu problema imigrantilor este clar — Romania, ca stat membru al UE, trebuie sa arate ca este solidara cu eforturile si demersurile UE in a trata criza refugiatilor. Nu putem sa facem, probabil, aceleasi lucruri pe care sunt capabile sa le faca tarile dezvoltate economic din Vestul Europei, dar nici nu putem sa aratam egoismul vecinilor nostri. Trebuie sa intelegem ca prin atitudinea noastra, intr-un fel, rasplatim eforturile pe care UE le-a facut fata de Romania”, a spus Tariceanu, reamintind faptul ca Romania primeste din partea UE ”subventii masive, care ajuta foarte mult dezvoltarea economica, sociala, culturala a tarii.”

Unde dracu' o fi văzut domnia sa ”subvenții masive”?! Și cum dracu' să fii solidar cu ăia care ne umilesc constant? E clar, trebuie să mă mai duc și eu la câte o ședință de partid ca să pricep... Oricum, egosimul vecinilor noștri este grav.” a scris Răzvan Constantinescu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel