Mediafax și Gândul, criticate după ce au scris că Guvernul va renunța la cota unică și va crește impozitul pe clădiri

Ziarul online Gândul și agenția de presă Mediafax sunt criticate aspru după ce au publicat informații conform cărora Guvernul va renunța din 2016 la cota unică și va crește impozitul pe clădiri în 2015 și 2016.

Consilierul guvernamental Mirel Palada și jurnalistul de la Cațavencii, Patrick André de Hillerin, au postat pe paginile proprii de Facebook mesaje în care vorbesc în termeni duri despre cele două publicații.

Jurnalistul pune la îndoială autenticitatea documentului prezentat, oferind și argumente în acest sens:

"În disperare de cauză, Mediafax și Gândul aruncă pe piață un document cu pretenții de autenticitate în care se vorbește despre eliminarea cotei unice, impozitare progresivă și mărirea taxelor locale.

Dacă acel document ar fi fost elaborat de guvern, totuși, nu credeți că oamenii care l-au scris ar fi știut că nu există o acciză de 7% pe carburant, ci o acciză de 7 eurocenți pe litru?

Dacă asta era dezvăluirea de joi, e puțin ratată plastografia", a scris Patrick André de Hillerin.

Citește și: Ultimele sondaje înainte de finala Ponta - Iohannis

De partea cealaltă, consilierul guvernamental susține că "Mediafax si Gindul si ZF si-au dat din nou arama pe fata si si-au scos la mezat si bruma de credibilitate pe care o mai aveau".

"Mediafax si Gindul si ZF si-au dat din nou arama pe fata si si-au scos la mezat si bruma de credibilitate pe care o mai aveau. Campania lor de denigrare a Guvernului Romaniei si, implicit, a lui Victor Ponta a ajuns la paroxism. Imprastie minciuni la adresa performantei economice a Romaniei. Acuza Guvernul de politici economice false. Dau drept adevarate niste fituici scoase in ultimul moment, doar-doar au efect electoral. Si toate sub masca obiectivitatii si raportarii jurnalistice. Este trist in ce hal au ajuns cei de la acest grup media. Ce jalnici au devenit...", a postat și Mirel Palada.

Vezi și: Lovitură dată de Ponta! INS a publicat PIB-ul pe trimestrul III

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel