Mătușa micuței Alessia, mesaj răvășitor: Ajutați-ne să rămânem ACASĂ

Mătușa micuței Alessia, fetița care ar urma să fie trimisă cu forța în Mexic, la tatăl ei, Hector Bitar, în urma unei decizii șocante date de Tribunalul București, a transmis un mesaj emoționant.

"Cred ca toti cunoasteti tragedia prin care trece sora mea Irina. Nu numai ca o cunoasteti, dar mesajele voastre de incurajare, mobilizarea pe care ati facut-o pentru semnarea petitiei, pagina de FB pe care ati creat-o, totul imi arata ca FB nu este doar o lume virtuala. Voi toti sunteti reali, mi-ati intins o mana de ajutor, un umar pe care sa plang, mi-ati tinut speranta siincrederea in dreptate vie.

Eu am fost langa Irina cand a trebuit sa plecam din Mexic. Va asigur ca momentele pe care le-am trait acolo ne-au marcat viata tuturor. Cu Alessia avand doua luni si cu un sistem care deserveste interesele celor bogati si influenti am reusit sa plecam si sa ne adapostim la Houston.

Autoritatile americane ne-au dat tot sprijinul pentru a reusi sa ne intoarcem in Romania. Aici ne luptam in justitie de peste 2 ani dar cu ajutorul vostru si al lui Dumnezeu vom reusi.

Voi ati reinviat speranta in mine si in familia mea si va sunt pe veci recunoscatoare. Acum mai mult ca oricand, eu si sora mea am inteles ce mult inseamna cuvantul ACASA.

Romania este si casa Alessiei, pe care am adus-o aici la varsta de 2 luni. Aici a spus prima oara Mama, aici a facut primii pasi, aici rade si uneori plange, dar romaneste. Ajutati-ne pe toti sa ramanem ACASA! Nu e nicaieri ca acasa", a fost mesajul transmis de mătușa fetiței.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel