EXCLUSIV  Matthew Mode, medic fals. Răsturnare de situație: plângere făcută de Adina Alberts?

Chirurgul estetician Adina Alberts a spus că ea a descoperit că Matthew Mode, pe numele lui real Matteo Politi, cel care a operat pacienți de la mai multe clinici din București, nu este, de fapt, medic. Spune că a sesizat atât Poliția, cât și Colegiul Medicilor.

Conform unor surse DC News, nu există nicio sesizare scrisă la Colegiul Medicilor în ceea ce-l privește pe Matthew Mode. De altfel, Adina Alberts, deși precizase că ea descoperise acest caz și că a sesizat autoritățile, nu a spus exact când a făcut reclamația, lucru care ridica semne de întrebare. Așadar, nu există nicio solicitare la Colegiul Medicilor din partea Adinei Alberts.

La Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB) nu a fost înregistrată nicio reclamație în cazul lui Matteo Politi, nici de la medicul estetician care a declarat în mass media că a făcut acest lucru, și nici de la vreo altă persoană.

De altfel, Adina Alberts a spus, marți seară, la Digi 24, că s-a înscris în politică. Ieșirile sale publice nu pot fi scoase din contextul propriei declarații și anume că a intrat în politică. În plus, soțul ei, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a anunţat, la finalul anului 2018, că a demisionat din Partidul Naţional Liberal şi că va înfiinţa o nouă formaţiune cu numele Dreapta Liberală (DL).

Discurs elaborat

Adina Alberts spusese la toate televiziunile, inclusiv DC News, că a anunțat imediat autoritățile să ia măsuri în privința lui Matteo Politi. 

Eu am aflat din presă că acea parafă eliberată de DSP era valabilă, restul documentelor fiind false. Deci parafa eliberată de statul român mi se pare strigător la cer. În prima parte a zilei a existat o tendință să se arunce vina asupra unităților private, apoi Ministerul Sănătății și-a schimbat declarația în momentul în care a aflat că acea parafă era valabilă.

Noi, ca medici, la clinică, nu aveam cum să controlăm parafele, nici nu mi-aș fi putut da seama. Tot ce am putut să fac a fost să dau un telefon și să aflu că numele acestuia nu figurează în sistem. Ca să îți dai seama că cineva nu este chirurg, trebuie să fii chirurg. Avea un discurs medical foarte laborat, putea să țină prelegeri internaționale. Documentare sigur a făcut. El știa la nivel declarativ chirurgie estetică. Ce om normal s-ar gândi că interlocutorul nu e de specialitate când îți dă indicii că este frate cu tine de breaslă? Am auzit niște zvonuri că ar fi fugit din țară, a declarat Adina Alberts, pentru DC News.

VEZI ȘI: Matteo Politi, medic fals. DSP București, precizare privind cod parafă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel