Matteo Politi, medic fals. DSP București, precizare privind cod parafă

Scutaru Cristina / 05 feb 2019 / 16:57 Salveaza PDF Comentarii
Matteo Politi
Matteo Politi

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a transmis un punct de vedere în cazul medicului fals Matteo Politi.

”Codul de parafă atribuit domnului Matteo Politi a fost eliberat în data de 23.03.2018 de către Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicală.

Conducerea instituţiei a demarat o anchetă internă şi a sesizat în conformitate cu prevederile legale în vigoare Comisia de disciplină de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului în care funcţionarul public din cadrul biroului mai sus menţionat a soluţionat solicitarea domnului Matteo Politi.

Menţionăm că funcţionarul public a fost mutat disciplinar, urmând ca până la finalizarea cercetării disciplinare să-şi desfăşoare activitatea în cadrul altui compartiment.

De asemenea, a fost dispus un control la nivelul Biroului de Informatică şi Biostatistică Medicală pentru verificarea modului în care au fost eliberate codurile de parafă în cursul anului 2018.

Direcţia de Sănătate Publică consideră regretabil acest fapt, conducerea va dispune toate măsurile necesare pentru ca un astfel de incident să nu se mai repete”, se arată în comunicatul transmis de DSP București.

VEZI ȘI: Matthew Mode, medicul fals, cunoscut de Bahmuțeanu: Avea o metodă de anestezie foarte ciudată...
Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23