Matthew Mode, medic cu diplomă din Kosovo. DOCUMENTE prezentate în România - FOTO

Matthew Mode, italianul care nu avea drept de practică în România, a obținut totuși acest drept folosindu-se de câteva documente care ridică semne de întrebare.

Documentele au fost prezentate de Realitatea Tv, marți dimineața. Din aceste documente reiese că italianul a absolvit facultatea de medicină în 2013 la Universitatea din Pristina, Kosovo, provincie care și-a autoproclamat independența și pe care România nu o recunoaște ca stat. Diploma este obținută pe numele său real, Matteo Politi, chiar dacă în Romîânia el se prezenta ca fiind Matthew Mode.

Semne de întrebare ridică și asigurarea de malpraxis încheiată în România. Fiecare medic în parte este obligat să aibă un astfel de document. Asigurarea lui Matteo Politi este emisă pentru cineva cu studii medii, deși el a prezentat diplomă de absolvire studii superioare.

Un alt semn de întrebare este legat de data la care a fost emisă această polița de asigurare: 09.02.2018. El obținuse codul de parafă o lună mai târziu, mai arată Realitatea Tv. Când se face o asigurare, medicul ar trebui să prezinte și parafa, pe care Politi nu o o avea, conform datelor de la DSP, obținut abia în martie 2018.

Un alt semn de întrebare este legat de obiectul asigurării. Pentru că răspunderea civilă este pentru medici de familie și medici de medicinp generală, deși el profesa în alt someniu, respectiv chirurgie plastică.

Citește și:

Matthew Mode, medic fals. Ce a făcut, aseară, după izbucnirea scandalului

Matthew Mode, medic fals. Vâlcu: Întrebări la care a REFUZAT să răspundă


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26