Matthew Mode, medic fals. Ce a făcut, aseară, după izbucnirea scandalului

Matthew Mode (Matteo Politi), medicul fals care a realizat mai multe operații în clinicile private din România, a luat măsuri, după izbucnirea scandalului, aseară.

Medicul fals și-a șters conturile oficiale de pe rețelele de socializare, unde își promova serviciile. De asemenea, apelând numărul de telefon care apărea pe Facebook, încă de aseară intră căsuța vocală. Matthew Mode se prezenta, în mediul online, drept "genul de chirurg cu care poţi ieși la un cico după ce ţi s-a vindecat operaţia", "cel mai bun doctor", "un doctor în care poţi să ai încredere!".

Vezi și: Matthew Mode, medic fals. Ce scrie pe diploma "chirurgului"

Aseara, Matteo Politi a vorbit, prin telefon, în emisiunea lui Capatos: „În primul rând, când am venit în România – nu știu cum funcționează sistemul la dumneavoastră în țară – am folosit un avocat căruia i-am dat toate documentele necesare, pe care, ca avocat, mi le-a cerut. De asemenea, am semnat ceea ce în română se numește cred procură. Ea s-a ocupat de tot ceea ce trebuia să facă. La final, a spus că am drept de practică în România și că pot să practic fără niciun fel de problemă".

„Din momentul în care am fost recunoscut cu ajutorul avocatului, pot să mă numesc medic. (...) Diplomele mele au fost recunoscute. O să vă spun numele avocatei, o să vă pun la dispoziție toate documentele... Acesta este adevărul, așa s-a întâmplat. Vă pun la dispoziție totul, o să vă aduc dovezi. Am primit multe telefoane de la presă și aș prefera să nu spun unde mă aflu acum. Vreau să vă spun că nu fug, nu am nimic de ascuns", a declarat acesta.

Vezi și: Matthew Mode, medic fals - Andreea Bălan, implant mamar. "A beneficiat de mărirea sânilor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel