EXCLUSIV  Matteo Politi, medic fals. Întrebare BOMBĂ. Care este explicația lui Dumitru Coarnă

Bogdan Cotigă / 06 feb 2019 / 21:13 Salveaza PDF Comentarii
Matteo Politi
Matteo Politi

Liderul sindicatului polițiștilor SNPPC, Dumitru Coarnă, a explicat, pentru DC News, de ce poliția nu a avertizat clinicile medicale despre faptul că Matteo Politi era suspectat de faptul că nu are studiile necesare să realizeze operații estetice.  

Falsul chirurg Matteo Politi a fost condamnat în Italia pentru fapte asemănătoare şi nu figurează în Tabloul medicilor din Italia, a dezvăluit miercuri comisarul şef de poliţie Ionuţ Dana. El a mai precizat că pe 20 noiembrie anul trecut s-a primit la poliţie o plângere pe numele acestuia pentru înşelăciune, iar din cercetări au rezultat şi posibile alte fapte.

Semne de întrebare

 

Întrebarea firească care se poate pune în acest caz este de ce poliția l-a lăsat pe falsul medic să opereze deși oamenii legii aveau suspiciuni că nu are studiile necesare. 

 

"Polițiștii nu aveau încă probe. El opera în România cu autorizare de la DSP. Avea acest drept de la autoritățile publice ale statului. Atenție mare, suspiciunea nu este probă și poliția, dacă avertiza clinicile la care acesta lucra, făcea un abuz. Noi nu putem face acest lucru decât atunci când avem probe certe, iar poliția aștepta aceste probe", ne-a spus Coarnă. 

Totuși, în tot acest timp, Matteo Politi ar fi putut ucide prin actele sale ”medicale”.

VEZI ȘI:

Caz Matteo Politi. Pavel Abraham: Mă deranjează

DSP, plângere penală pentru Matteo Politi  


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25