EXCLUSIV  Cazul Matteo Politi. AVEA diplomă de medic de la facultate-document

Scutaru Cristina / 08 feb 2019 / 16:30 Salveaza PDF Comentarii
Matteo Politi
Matteo Politi

DC News a intrat în posesia unor documente care arată că falsul medic avea mai mult de opt clase.

În baza unor acte de la Ministerului Educației, aflăm că Matteo Politi a urmat cursurile Universității din Pristina, Serbia. Diploma de studii a fost atesată și eliberată la data de 23.10.2013, fiind recunoscută ca diplomă de licență în domeniul ”Sănătate”.

”Prezentul atestat reprezintă o recunoaștere a studiilor obținute în străinătate, raportată la sistemul de educație din România, în scopul încadrării în muncă și pentru înscrierea la cursuri de formare profesională. Acest atestat nu poate fi utilizat pentru exercitarea profesiei de medic și nu este valabil în scopuri academice, pentru continuarea studiilor”, se arată în documentul emis de Ministerul Educației.

Vă prezentăm atestatul de recunoaștere a studiilor:

 

(w670)

(w670) 

Judecătoria Sectorului 1 a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a cetăţeanului italian Matteo Politi, informează Poliţia Capitalei.

Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru cinci unităţi medicale din România fără să aibă acest drept. Acestuia i se atribuise un cod de parafă de către Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti. Politi a fost reţinut miercuri seară pentru 24 de ore.

VEZI ȘI:  Cazul Matteo Politi se repetă! Încă un medic fals a fost descoperit

 

Matteo Politi, medic fals. Întrebare BOMBĂ. Care este explicația lui Dumitru Coarnă


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28