EXCLUSIV  Matteo Politi, doctor fals, ciudățenia momentului. Adina Alberts: ”Se îndrăgostise”

Bogdan Cotigă / 07 feb 2019 / 19:56 Salveaza PDF Comentarii
Matteo Politi
Matteo Politi

Scandalul doctorului fals a iscat o întreagă dezbatere în spațiul public. DC News a încercat să afle cum a evoluat acest caz de la medicul estetician care a vorbit cu Matteo Politi, Adina Alberts.

DC News: Ați făcut plângere la Poliție lui Matteo Politi pentru înșelăciune sau pentru faptul că nu ar fi medic?

Adina Alberts: Eu am povestit la Poliție tot ce nu era în regulă cu Matteo... acest lucru după ce am sunat la Colegiul Medicilor și am întrebat dacă figurează la ei! După ce am primit răspunsul că nu, precum și sugestia de a mă adresa Poliției, m-am adresat secției 4.

DC News: Matteo Politi v-a contactat în calitate de investitor sau de colaborator să operați împreună?

Adina Alberts: A venit să închirieze clinica. În decurs de trei luni, eu cu acest individ am avut mai multe întâlniri în clinică... unde am discutat diverse... dar mai ales imobiliare! Se "îndrăgostise" de clinica mea și mă bătea la cap să i-o vând! Abia după trei luni... că nu mai scăpam de el, i-am permis accesul în clinică pe baza unui contract de închiriere între firme.

DC News: Când și-au dat seama asistentele că Politi nu se spală bine pe mâini?

Adina Alberts: Decizia de a acționa "cumva" a fost luată de mine. Și nu pe baza a ceea ce mi-au spus asistentele mele pe baza a ceea ce am constatat eu!

----

Matteo Politi, italianul care a pretins că este chirurg estetician şi a făcut zeci de operații la mai multe clinici private din București, este urmărit penal pentru înșelăciune în formă simplă și continuată, dar și pentru exercitarea fără drept a unei profesii.

VEZI ȘI:

Cine e iubita lui Matteo Politi. Detalii de ultim moment

Matteo Politi/Matthew Mode, operații estetice. Număr de telefon la care să sune pacienteleTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27