Matichescu, către Orban: ”Nu e momentul orgoliilor!” SOLUȚIE pentru depășirea crizei

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Mirela Matichescu a lansat un apel public către premierul Ludovic Orban.

„Dle Orban, nu este momentul orgoliilor! Fac public, un apel la unitate pentru găsirea de soluții!

Lansez un apel public către Premierul României, dl Ludovic Orban: Domnule Prim-Ministru, nu este momentul să vă agățați de orgoliu și să nu căutați soluții pentru criza pe care o traversează acum România de la TOȚI cei care le pot furniza, indiferent de culoarea lor politică. CUNOȘTINȚELE și RELAȚIILE pe care acești oameni le pot pune în slujba României trebuie VALORIFICATE ACUM!

Vă îndemn să reuniți sub umbrela unui #ConsiliuConsultativ care să funcționeze pe lângă Cancelaria Primului-Ministru toți profesioniștii reputați ce pot oferi soluțiile de care economia, societatea și țara au mare nevoie.

Un asemenea gest ar fi de natură să demonstreze UNITATE reală, nu doar declarată!

Această criză trebuie depășită obligatoriu ÎMPREUNĂ!

În plus, în aceste vremuri de temere și neîncredere, s-ar oferi încredere fundamentată fiecărui român în parte că destinul țării este pe mâini bune. Iar pe baza acestei încrederi redescoperite se poate dezvolta un consens care să facă ca ATACURILE și CRITICILE politice să rămână fără obiect.

Sunt mulți oameni care au experiență și expertiză valoroase, care pot să ofere soluțiile sectoriale necesare, care pot să ofere idei ce pot duce la repornirea mai rapidă și mai eficientă a economiei, care pot să ofere răspunsurile așteptate de antreprenori și salariați.

Este adevărat, unii dintre ei provin din alte partide politice decât PNL, iar alții nici nu vor să audă de politică, dar asta nu-i face pe ei mai puțin valoroși și nu face ca ideile lor să nu fie valoroase.

De altfel, românii zguduiți de socul emoțional prin care trec, s-au săturat să fie martorii discuțiilor în contradictoriu.

Vor să vadă la aceeași masă, umăr lângă umăr, căutând și găsind soluții, pe toți cei care apar în emisiuni televizate lăudându-se pe ei și criticându-i pe ceilalți!

Doar în acest fel veți putea crea dialoguri constructive pentru țară!

STRÂNGEȚI LA ACEEAȘI MASĂ TOATE PARTIDELE POLITICE ȘI CONSUMAȚI-VĂ ENERGIA CONSTRUCTIV!

Nu este momentul să vă agățați de orgoliu.

Vă avertizez că nu este nici momentul să cădeti în capcana "LE ȘTIM PE TOATE!"

Reuniți acești oameni și veți oferi României LINIȘTE, ÎNCREDERE, SPERANȚĂ, dar mai ales soluții bune, concrete și rapide!”, a scris, luni seară, într-o postare pe Facebook, Mirela Matichescu, administratorul public al judeţului Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel