Maşini blocate, trafic restricționat. SE ÎNCHID drumuri! Viscolul va continua până la noapte!

Tulcea
Tulcea

După ce a nins aproape toată noaptea, de această dată autorităţile nu au mai fost găsite nepregătite! Pe drumurile naţionale şi pe cele judeţene, aproape pe toate, se circulă în condiţii de iarnă, scrie Tulcea Noastră. 

Din păcate, configuraţia geografică a judeţului Tulcea şi predispoziţia la vânturi puternice, din lipsa barajelor naturale, a făcut ca, în unele zone, zăpadă să pună probleme în trafic.

Prima interdicţie a Centrul de Coordonare a Intervenţiei a fost cea de restricţionare a traficului greu pe DN 22A, maşinile mai mari de 7,5 tone fiind oprite.

Cel mai probabil, în această dimineaţă se vor mai închide şi câteva drumuri judeţene: Stejaru – Ceamurlia de Jos – Vasile Alecsandri, Victoria – Beştepe şi Tulcea – Agighiol.

Până la noapte, meteorologii anunţă precipitaţii sub formă de ninsoare şi intensificări ale vântului de până la 70 km pe oră, care va viscoli zăpada.

Din aceste considerente, autorităţile fac apel la persoanele care vor să se deplaseze în afara localităţilor cu autoturismele să nu facă acest lucru decât dacă este absolut necesar, iar maşina să fie pregătită pentru iarnă.

Deja, în zonele menţionate mai sus, au rămas blocate în trafic sau în şanţuri peste zece autovehicule, scrie tulceanoastra.ro.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel