Mașina reprezentantului Republicii Populare Lugansk a EXPLODAT

Mașina reprezentantului Republicii Populare Lugansk a EXPLODAT / Foto: Pixabay, de picman2
Mașina reprezentantului Republicii Populare Lugansk a EXPLODAT / Foto: Pixabay, de picman2

Reprezentantul Republicii Populare Lugansk a fost rănit într-o explozie de mașină.

Reprezentantul Republicii Populare Lugansk în cadrul Centrului comun de control și coordonare a încetării focului și stabilizarea situației din sud-estul Ucrainei a fost rănit după ce mașina sa a explodat, scrie Interfax.

Miliția Populară din Lugansk a confirmat că șeful reprezentanței autoproclamatei Republici Populare Lugansk din Centrul Comun de Control și Coordonare (JCCC), Mihail Filiponenko, a fost rănit într-o explozie de mașină.

”O mașină a explodat în parcarea din apropierea clădirii reprezentanței, s-a încercat un atac asupra șefului reprezentanței, acesta a fost rănit, și șoferul a fost rănit”, a declarat un reprezentant al Miliției Populare, în emisiunea Rossiya-24 canal TV.

Potrivit acestuia, în urma incidentului nu au existat alte victime.

VEZI ȘI: Putin a semnat pentru independența Donețk și Lugansk. Recunoaște LISTA NEAGRĂ! ”Spun ceva ce nu am spus NICIODATĂ... Ei au scuipat pe avertismentele noastre!”

Putin: Îi știm pe nume. Vom face totul pentru a-i pedepsi

Cunoaștem numele infractorilor responsabili pentru tragedia de la Odessa, vom face totul pentru a-i găsi, a spus președintele rus Vladimir Putin.

”Este imposibil să ne amintim fără un înfior tragedia cumplită de la Odessa, unde participanții la un miting pașnic de protest au fost uciși cu brutalitate, arși de vii în Casa Sindicatelor. Infractorii care au comis această atrocitate nu sunt pedepsiți. Nimeni nu-i caută. Dar îi știm pe nume”, a spus Putin în timpul unei conferințe de presă.

”Vom face totul pentru a-i pedepsi, a-i găsi și a-i aduce în fața justiției”, a subliniat el.

”Maidanul nu a adus democrația în Ucraina, a înrăutățit toată situația. La 8 ani de atunci Ucraina este în plină criză economică. Oamenii pleacă peste hotare în număr foarte mare. Ei nu au bani să își plătească facturile. De ce se întâmplă asta? Pentru că s-au pierdut mii de locuri de muncă. Oamenii nu au din ce trăi.”, a continuat apoi Putin.

La 2 mai 2014, 48 de persoane au fost ucise și peste 200 au fost rănite la Odessa în timpul revoltelor. Majoritatea victimelor se aflau în Casa Sindicatelor, care a fost incendiată. Rusia susține că revoltele de la Odessa au fost organizate și planificate în mod deliberat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel