Maşină incendiată. Primarul Robu: "Jurnalistul care mă calomniază". Mesaj către poliţişti

Nicolae Robu, primarul Timişoarei
Nicolae Robu, primarul Timişoarei

Nicolae Robu cere Poliţiei Locale folosirea tuturor capacităţilor pentru identificarea incendiatorului maşinii jurnalistului de la Timişoara.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a solicitat Poliţiei Locale să-şi folosească toate capacităţile, alături de instituţiile abilitate ale statului, pentru identificarea celui care a incendiat maşina jurnalistului de la Timişoara, potrivit unui comunicat de sâmbătă, postat pe pagina sa de facebook.

'Astă noapte s-a întâmplat un lucru extrem de grav în oraşul nostru: o maşină a fost incendiată voit de cineva. Nu contează a cui, nu contează de ce, nu contează nici măcar că, se pare, era o maşină nefolosită de mult - se vorbeşte că de circa un an şi jumătate! Faptul în sine că un bun al cuiva a fost incendiat este extrem de grav în sine! Am cerut Poliţiei Locale să-şi folosească toate capacităţile alături de instituţiile abilitate ale statului, pentru identificarea făptaşului. Ar fi o mare bilă neagră pentru oraşul nostru ca în el să se întâmple aşa ceva şi vinovatul să nu fie prins! Timişoara are şi trebuie să-şi păstreze faima de oraş sigur, de oraş al legalităţii, al libertăţii de manifestare, dar în acelaşi timp şi al ordinii publice desăvârşite! Am mare încredere că instituţiile statului vor rezolva cu celeritate cazul, dovedindu-şi o dată-n plus competenţa şi buna credinţă', a scris Robu.

El susţine că proprietarul maşinii incendiate îl calomniază de ani de zile.

'Proprietarul maşinii incendiate este 'jurnalistul' Dragoş Boţa, un om care mă calomniază de ani de zile aproape zilnic', a spus Robu. Edilul Timişoarei a afirmat că nimeni nu trebuie să ajungă să i se atenteze la bunuri sau, şi mai grav, la integritatea corporală.

'Pt. a nu fi greșit înțeles, insist: nimeni, de la cel mai cinstit și cumsecade om, până la cel mai ticălos, cel mai penal, inclusiv, nu trebuie să ajungă să i se atenteze la bunuri sau, și mai grav, la integritatea corporală. Cine se dedă la astfel de fapte, ORICINE-AR FI, trebuie prins și pedepsit exemplar! În cazul în speță, neprinderea făptașului ar aduce nu numai prejudicii de imagine orașului nostru, cunoscut până acum ca un oraș extrem de sigur, în care lumea își are un obicei în a se plimba relaxată pe străzi, prin superbele piețe și parcuri, pe minunatul mal al Begăi, până târziu în noapte', consideră Robu.

'Voi accelera măsurile de creştere a securităţii în oraş prin generalizarea supravegherii video. Avem două subsisteme performante în prezent, vom realiza urgent altele pe lângă ele, atâtea câte se vor dovedi necesare! Răufăcătorii n-au ce căuta în Timişoara, n-au nicio şansă să-şi facă de cap în oraşul nostru!', se încheie postarea primarului Nicolae Robu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel