Mașină incendiată cu un cadavru în portbagaj, în Ilfov. Tudorel Butoi: NAIV, cea mai neghioabă alegere. Un grup de infractori

Mașină incendiată cu un cadavru în portbagaj, în Ilfov. Tudorel Butoi: NAIV, cea mai neghioabă alegere. Un grup de infractori / Foto: Captură video Realitatea Plus
Mașină incendiată cu un cadavru în portbagaj, în Ilfov. Tudorel Butoi: NAIV, cea mai neghioabă alegere. Un grup de infractori / Foto: Captură video Realitatea Plus

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit crima din Ilfov, acolo unde un cadavru a fost găsit într-o mașină incendiată.

 

O descoperire macabră a fost făcută pe un câmp din apropierea Capitalei. Oamenii legii au descoperit un cadavru în portbagajul unei mașini incendiate în Măgurele, Ilfov (Vezi știre AICI). Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit despre acest caz.

”În primul rând mă gândesc la un grup de infractori care au învățat prin pușcării că se scapă ușor de urme dacă incendiezi cadavrul. Este un mod de operare care se transmite prin școlarizarea asta penitenciară. Este naiv, o spun pentru că de fiecare dată când au încercat să facă chestii din astea au provocat echipele de criminaliști și de investigatori și au ajuns la ei, pe bază de probe. Deci cel mai bine este să nu faci fapte din astea.

Ne aflăm însă în în situația unei crime care s-a consumat cu incendierea cadavrului și a autoturismului, bun, să nu trăiască cu impresia că nu se va identifica victima. Victima va fi identificată, nu dau detalii că nu are rost, dar au ADN, amprentă biogenetică etc. Doi, nu se găsesc numerele de la mașină. Păi care prost lasă numerele de la mașină? Dar aveți seria de pe motor. Nu au avut ei temperatură ca să topească motorul și chiar dacă seria se deteriorează, iar nu mai vreau să dau detalii cum sunt metode chimice cu care ea este restabilită și se poate citi.

Tudorel Butoi: Cui folosește uciderea acestei persoane? 

Necazul este temporar și anume că nu știm cine este victima.  Aflăm cine este victima și răspundem la o întrebare veșnică a criminaliștilor: Cui folosește uciderea acestei persoane? Păi ălora din jurul lui. Sunt fel de fel de chestii, droguri, proxenetism etc. și fiind vorba de bani nu sunt mulțumiți de câștigurile între ei, au datorii neonorate, își dau țepe și se omoară între ei. E cea mai neghioabă alegere. Va mai dura expertiza medico-legală, dar se va descoperi cine este victima și de acolo cercul de suspecți, pe cine a supărat, de unde a apărut conflictul, și începe testarea la poligraf, anchete încrucișate, nu mai dau din casă, și vor fi puși în cap.” a declarat Tudorel Butoi, la Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel